Μαρία Χοακίνα: Δείτε πώς είναι σήμερα και γνωρίστε τα παιδιά της (pics)

Το Καρουζέλ ήταν παιδική τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1989.
Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 μεταδόθηκε στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα της ΕΤ1. Η σειρά ήταν περισσότερο προσιτή στα παιδιά καθώς οι πρωταγωνιστές της ήταν παιδάκια που πήγαιναν στο σχολείο καθημερινά. Στην Ελλάδα γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση από το παιδικό και όχι μόνο κοινό.

Ωστόσο ένας από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν πολύ πέρα από την κυρία Σιμένα και τον Σιρίλο Ριβέρα, ήταν η Μαρία Χοακίνα Βιγιασενιόρ.

Το μικρό πλούσιο και κακομαθημένο κοριτσάκι ενός διάσημου γιατρού. Τη χαρακτήριζε η ομορφιά της και ο εγωισμός της που επιδεικτικά αγνοούσε τους συμμαθητές της. Με τον καιρό έμαθε σιγά-σιγά να εκτιμά τα σημαντικά πράγματα στη ζωή της.

Πώς είναι όμως σήμερα αυτό το κορίτσι; Τι κάνει στη ζωή της;

Το πραγματικό της όνομα είναι Ludwika Paleta και εκτός από αυτή τη σειρά έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ακόμη. Μία από αυτές ήταν και η Μαρία της Γειτονιάς, με τη Thalia.

H Ludwika γεννήθηκε στην Πολωνία το 1978 και το 1998 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Plutarco Haza. Οι δυο τους απέκτησαν στις 11 Νοεμβρίου 1999 τον γιο τους Nicolas.

Χώρισαν το 2008 και το 2013 η ηθοποιός ξαναπαντρεύτηκε τον Emiliano Salinas occeli, γιο του πρώην Μεξικανού Προέδρου, Carlos Salinas de Gortari.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά που η ίδια όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν εκθέτει στα social media.

Μπορεί να είναι 40 ετών όμως τα χαρακτηριστικά της δεν μαρτυρούν την ηλικία της.

Παραμένει όμορφη, λαμπερή και εντυπωσιακή. Όπως ήταν πάντα άλλωστε.

ΠΗΓΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here