Porsche: Νέο πρόγραμμα προσωποποίησης Second Skin


Η Porsche ανακοίνωσε τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα “Second Skin”, μέσω της οποίας οι πελάτες της θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε ιδιαίτερες φορεσιές και αποχρώσεις για τα μοντέλα τους ή ακόμα και να δημιουργούν τις δικές τους, με κόστος που θα ξεκινά από τα 4.000 ευρώ.

Η πλούσια γκάμα των διαθέσιμων σχεδίων θα περιλαμβάνει φορεσιές από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Martini, Gulf κτλ), αλλά και πιο εκκεντρικές επιλογές από το χώρο της τέχνης και της μόδας. Για τη δημιουργία τους, η Porsche συνεργάζεται με γνωστούς καλλιτέχνες, σχεδιαστικά κέντρα και εταιρείες που παράγουν βινύλια.

Για να αναδείξει τη νέα υπηρεσία, η Porsche έντυσε με ανάλογη φορεσιά την αγωνιστική 911 RSR που θα τρέξει στις 24 Ώρες του Le Mans. Το σχέδιο είναι του καλλιτέχνη Richard Philips από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος συνδύασε πάνω στο αμάξωμα της 911 τρία από τα πιο δημοφιλή έργα του.

Η πλατφόρμα “Second Skin” θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο του 2019, ενώ η χρήση της δεν θα περιορίζεται μόνο για τους ιδιοκτήτες Porsche καθώς θα υποστηρίζει μοντέλα και άλλων κατασκευαστών.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ