Η Νικόλ Κίντμαν αγαπά τις γάτες της. Οι γατόφιλοι του internet όμως έχουν αντιρρήσεις

Η Νικόλ Κίντμαν είναι φιλόζωη κι έχει δυο γάτες την Τζίντζερ και την Σνόου τις οποίες δυσκολεύεται να αποχωριστεί. Μάλιστα μερικές φορές τις παίρνει μαζί της στα φεστιβάλ όπως πέρσι στο Τέλιουράιντ όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα του «Destroyer».

Μερικές φορές μάλιστα όταν βγαίνει στην φύση για περπάτημα, τις παίρνει κι εκεί μαζί της, σε μια ειδική τσάντα μεταφοράς όπως δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντευξή της. «Τις έχετε δει; Είναι μια τσάντα μεταφοράς για γάτες κι έχει ένα παράθυρο από το οποίο βγάζει το κεφαλι της για να βλέπει. Είναι ευάερο και βολικό και λατρεύουν να πηγαίνουν βόλτες σε αυτό» είπε ανάμεσα σε άλλα η Νικόλ.

Η Τζίντζερ σε μια βαλίτσα. Σόκ;

Αλλά οι ειδικοί για τις γάτες (κι όπως μπορείτε να φανταστείτε υπάρχουν πολλοί από αυτούς εκεί έξω) αντιμετώπισαν τις δηλώσεις της με αντιδρασεις που ξεκινούν από τον σκεπτικισμό και καταλήγουν στην απέχθεια, καθώς σύμφωνα με πολλούς από αυτούς ένας τέτοιος τρόπος για να ταξιδεύει μια γάτα της προκαλεί στρες και θα πρέπει να αποφεύγεται εκτός από τις περιπτώσεις που είναι απολύτως απαραίτητο.

Αλλες υποστηρικτικές φωνές δηλώνουν ότι κάθε γάτα είναι διαφορετική κι ότι η Τζίντζερ κι η Σνόου μπορεί όντως να ευχαριστιούνται τις βόλτες στο σακίδιό τους, αλλά το σίγουρο είναι ότι η απόπειρα της Νικόλ να προσθέσει μια χαριτωμένη λεπτομέρεια σε μια συνέντευξή της την έριξε σε ένα ηθικό ναρκοπέδιο από το οποίο η εικόνα της βγήκε -ταιριαστά αφού μιλάμε για γάτες- γρατζουνισμένη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here