Νέος Γολγοθάς για τη γνωστή τραγουδίστρια Μαίρη Αλεξοπούλου που έγινε μοναχή (photos)


Η Μαίρη Αλεξοπούλου μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, υπήρξε σταρ της εποχής μέχρι το 1984 όμως τότε έχασε την κόρη της σε τροχαίο και πήρε τελικά τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή.

Η τραγουδίστρια πήρε το όνομα Θεονύμφη και έκτοτε ζει στο Μοναστήρι που έχει φτιάξει η ίδια στην Παιανία.

Τα χτυπήματα της μοίρας, για τη μοναχή Θεονύμφη είναι απανωτά τα τελευταία χρόνια. Δυο φορές έχει σπάσει τα ισχία της.

«Είχα σπάσει το ένα ισχίο πριν από δυο χρόνια και τώρα έσπασα και το άλλο. Είναι για μένα ακόμα μια δοκιμασία. Υπάρχει και ο διάβολος που χτυπάει αλύπητα, όμως όταν κάνεις κάτι καλό για το Θεό, έτσι γίνεται. Εγώ δοξάζω καθημερινά τον Θεό που είμαι ζωντανή και προσεύχομαι για Εκείνον» δήλωσε στην Espresso.

Οι πιο παλιοί τη θυμούνται ακόμα και όσο γνωρίζουν πού βρίσκεται πηγαίνουν και την επισκέπτονται. «Έχω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Το μόνο κακό είναι ότι ζω πάρα πολλά χρόνια εντελώς μόνη μου εδώ και στο μοναστήρι, μέσα στην ερημιά, και αυτό είναι δύσκολο. Και κλέφτες έχουν μπει, και μεγάλες δυσκολίες έχω περάσει, όμως προσεύχομαι και παίρνω δύναμη. Γιατί πλέον τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσα και πρέπει να προσέχω τα πάντα».

Σήμερα, η Μαρία Αλεξοπούλου ή αδελφή Θεονύμφη όπως λέγεται τα τελευταία 35 χρόνια, είναι 78 χρονών. «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, όμως για εμένα όλο αυτό που βίωσα με το σπάσιμο των ισχίων μου ήταν μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια. Γιατί ζω στην ερημιά. Το κακό είναι ότι την ημέρα που έπεσα είχα κλειδώσει από μέσα και δεν μπορούσαν ν’ ανοίξουν οι άνθρωποι για να με πάνε στο νοσοκομείο. Μόνο ο Θεός ξέρει τι βίωσα εκείνη την ημέρα. Μου έδωσε όμως δύναμη και πήρα το τηλέφωνο από το τραπεζάκι και ειδοποίησα για να με πάνε στο νοσοκομείο».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της μοναχής Θεονύμφης αλλά και του παρελθόντος της ως τραγουδίστριας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ