Λευτέρης Πανταζής: Δείτε τι δήλωσε για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η κόρη του, Κόνι

Ο Λευτέρης Πανταζής μετά την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η Κόνι Μεταξά στο Instagram, πήρε θέση δημόσια.

Ένας άντρας της ζήτησε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής και η Κόνι δημοσίευσε την πρότασή του αλλά και την οργισμένη απάντησή της!

Μεταξύ άλλων του απάντησε: «Θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο την μανούλα σας να την ενημερώσετε για την συμπεριφορά σας προς στο γυναικείο φύλο. Εκτός εάν αυτή ήταν που σας έμαθε να έχετε τόσο θράσος. Ευχαριστώ πολύ» και πόσταρε όλο τον διάλογό τους στα InstaStories της.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας και ηθοποιού μίλησε για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η κόρη του στην εφημερίδα Espresso: «Tου απάντησε πολύ καλά. Τον έβαλε στη θέση του κι είμαι πολύ περήφανος για το παιδί μου. Και εγώ και η μητέρα της, την έχουμε μεγαλώσει σωστά.

Συμβαίνει σε πολλά κορίτσια, επώνυμα και μη, να δέχονται τέτοιες προτάσεις. Και σε εμένα έχει συμβεί και από άντρες και από γυναίκες, αλλά δεν απαντώ σχεδόν ποτέ. Μπορεί αυτό το προφίλ που έκανε αυτή την πρόταση στην Κόνι να είναι ψεύτικο, ανύπαρκτο και να έγινε από κάποιον ή κάποια που τη ζηλεύει επειδή πάει καλά και προχωράει. Να το έκανε επίτηδες για να τραυματίσει τη ψυχούλα της».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ