Και εγένετο «Αιώνια Βόρεια Μακεδονία» – «Εξαφανίζεται»… σιγά σιγά το “Macedonia Timeless”


Το “Macedonia Timeless”… υποχωρεί αλλά σιγά σιγά. Τουλάχιστον έγινε το πρώτο βήμα και αίφνης έκανε την εμφάνισή του και ο όρος «Βόρεια».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες με την τουριστική καμπάνια «Macedonia Timeless» και την επίσημη σελίδα του οργανισμού τουρισμού της γειτονικής χώρας, μπήκε η λέξη North, με την καμπάνια να μετονομάζεται «North Macedonia Timeless» στην κεντρική σελίδα.

Βέβαια, σε κάποιες επιμέρους κατηγορίες αλλά και στο url του site, η λέξη «North» απουσιάζει και το «Macedonia» σκέτο παραμένει.

Όπως στην κατηγορία «Σχετικά», όπου ο επισκέπτης μπορεί να μάθει πληροφορίες για τη… σκέτη «Μακεδονία».

Τουλάχιστον, η πρώτη εικόνα είναι πως μιλάμε για τη Βόρεια Μακεδονία και την επίσημη σελίδα του Οργανισμού Τουρισμού της χώρας. Τώρα, το αν θα αλλάξουν και τα υπόλοιπα, όπως το url ή οι κατηγορίες, μένει να φανεί.

Το θέμα προκάλεσε σάλο τις προηγούμενες μέρες, όταν το θέμα (που είχε προκύψει από την έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο) επανήλθε στη δημοσιότητα καθώς, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών και παρά τις αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς, δεν είχε αλλάξει τίποτα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ