Γιώργος Μαζωνάκης: Η αποθέωση και το υπέρτατο τιμητικό βραβείο στα SMA (Exclusive Photos – Video)


Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Super Music Awards with Pringles, τόσο για τη live εμφάνιση που παρουσίασε, όσο και για τα βραβεία που του απονεμήθηκαν!

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης έλαβε το βραβείο “Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης (adult)”, μέσω ψηφοφορίας του κοινού της Κύπρου και τιμήθηκε με το υπέρτατο τιμητικό βραβείο, αυτό του “SMA LEGEND” για τη Συνολική του Προσφορά”!

Βραβεία:

Μάλιστα, για το βραβείο του “θρύλου” προβλήθηκε ένα καταπληκτικό αφιερωματικό video.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία ανεπανάληπτη Special Live Performance, ειδικά σχεδιασμένη για τη φετινή διοργάνωση των SMA, στην Πανεπιστημιούπολη, του Πανεπιστημίου Κύπρου κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για μια ακόμα φορά έκανε τη διαφορά στη Special Live Performance που ετοίμασε για τα SMA, αφού πραγματοποίησε μία ανατρεπτική είσοδο στη σκηνή, περνώντας μέσα από το κοινό!

Ο σπουδαίος τραγουδιστής γνώρισε την αποθέωση από το κοινό που τραγουδούσε με μια φωνή το όνομά του, στο τραγούδι “Με λένε Γιώργο”, δείχνοντας την αγάπη του!

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, ήταν ο μόνος που τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή των SMA διαχρονικές, αγαπημένες επιτυχίες του με τη συνοδεία της 10μελούς ορχήστρας του, προσφέροντας συναισθηματικά έντονες στιγμές, με όλο το στάδιο να τραγουδά συνεχώς!

Οι μοναδικές στυλιστικές του επιλογές δε γινόταν να περάσουν απαρατήρητες, άλλωστε ο Γιώργος Μαζωνάκης διαχρονικά αποτελεί κορυφαίο fashion icon!
Για τη special live εμφάνιση του επέλεξε μία δημιουργία του Sotiris Georgiou σε κίτρινο χρώμα, ενώ όταν παρέλαβε τα βραβεία φόρεσε total look Dante.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ