Λευκωσία: Κατέρρευσε μέρος της οροφής στο κτίριο του αεροδρομίου – Ένας τραυματίας

Πρωτοφανές είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο κτίριο του αεροδρομίου. Κατέρρευσε μέρος της οροφής στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας και υπήρξε ένας τραυματισμός υπαλλήλου.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στη Λευκωσία… Υπάλληλος στο αεροδρόμιο τραυματίστηκε, καθώς έπεσε πάνω του τμήμα της οροφής στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση της Παγκύπριας Συντεχνίας Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, γύρω στη μιάμιση σήμερα το μεσημέρι κατέρρευσε μέρος της οροφής στο Κέντρο Ελέγχου στη Λευκωσία.

Από την κατάρρευση, ένας λειτουργός χτυπήθηκε στα χέρια και το κεφάλι και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας. 

Αυτολεξεί η ανάρτηση αναφέρει: «Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι συνάδελφος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας χτυπήθηκε στο κεφάλι και στα χέρια και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες. Δεν φαίνεται να είναι σοβαρά.

Γύρω στη μιάμιση σήμερα το μεσημέρι έπεσε μέρος της οροφής στο Κέντρο Ελέγχου στη Λευκωσία. Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς ο Ανατολικός Τομέας ακριβώς από κάτω ήταν στελεχωμένος. Είναι επί τόπου το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας. Απαιτούμε βελτίωση συνθηκών εργασίας τώρα!».Φωτογραφία: Sigmalive.comΦωτογραφία: Sigmalive.comΦωτογραφία: Sigmalive.com

 

Πηγή: sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here