Πρόεδρος Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: “Επιτέλους, έχουμε δικό μας δήμαρχο”


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, αναφέρθηκε στη σημασία της εκλογής του Κωνσταντίνου Ζέρβα στη δημαρχεία Θεσσαλονίκης. Στη χθεσινή (12.06.2019) Γενική Συνέλευση του συλλόγου το “παρών” έδωσε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος. “Στόχος μου είναι να επιταχύνω τις διαδικασίες προς όφελος του ΠΑΟΚ, της Τούμπας αλλά και της πόλης” τόνισε σε δηλώσεις του.

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκαναν οι διοικούντες όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της χθεσινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου, θέτοντας παράλληλα όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Κατσάρης, εξέφρασε τη χαρά του για την πραγματοποίηση της Γ.Σ με την ποδοσφαιρική ομάδα να έχει κατακτήσει το νταμπλ και τόνισε τη σημασία της εκλογής του Κωνσταντίνου Ζέρβα στη δημαρχεία Θεσσαλονίκης.

“Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αθανάσιος Κατσαρής, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Στην εισαγωγή του δήλωσε:: «Επιτέλους έχουμε δικό μας δήμαρχο. Τον θέλουμε δήμαρχο της πόλης μας, αλλά παράλληλα να ικανοποιεί τα θέματα του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι δε χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί. Γνωρίζει καλά τα θέματα και θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς. Όπως για παράδειγμα το θέμα του γηπέδου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι από τις ευτυχέστερες Γενικές Συνελεύσεις λόγω της κατάκτησης του “νταμπλ” από το ποδοσφαιρικό τμήμα, που αποτελεί τη ναυαρχίδα του Συλλόγου μας” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Το “παρών” στη Γενική Συνέλευση έδωσε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Με δηλώσεις του στο “Metropolis 95.5 FM” ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στο πρότζεκτ της νέας Τούμπας και στον στόχο που έχει θέσει -για να βοηθήσει στη διαδικασία- ενώ τόνισε πως θέλει να σταθεί στο πλευρό όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης.Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του κ. Ζέρβα στο “Metropolis 95.5 FM”:

Για την παρουσία του στη γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Το κάνω κάθε χρόνο. Ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, χθες μου θύμισαν ότι είμαι εγγεγραμμένο μέλος από το 1992. Κάθε χρόνο πηγαίνω και ενημερώνομαι για τα θέματα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Θα το κάνω και του χρόνου, όπως, επίσης θα πάω σε όποια εκδήλωση του οποιουδήποτε συλλόγου της πόλης εφόσον κληθώ. Οι περισσότερες μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν ως έδρα τους τον δήμο Θεσσαλονίκης. Προφανώς ως Δήμαρχος θα σταθώ δίπλα σε όλες τις ομάδες και τις αγωνίες τους».

Για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας: «Δεν έχω ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις λόγω και των εκλογών. Δεν γνωρίζω σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο φάκελος με το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο μετά το οκ που πήρε από τον Δήμο και την Περιφέρεια. Είναι κρίσιμη η περίοδος μέχρι το τέλος του 2019, πρέπει μέχρι τότε να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα. Είμαι κοντά στο εγχείρημα. Το έχω δηλώσει πως στόχος μου είναι να επιταχύνω τις διαδικασίες προς όφελος του ΠΑΟΚ, της Τούμπας αλλά και της πόλης. Το πρότζεκτ αυτό είναι μια πρόκληση για ΠΑΟΚ και την πόλη και πρέπει να προχωρήσει γρήγορα. Σε τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη πρέπει να έχει τη νέα Τούμπα, τη νέα ΔΕΘ, τον νέο ΟΑΣΘ και το Μετρό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ