Λάτρης της Marvel είδε την τελευταία ταινία των «Εκδικητών» 110 φορές

Το τελευταίο επεισόδιο των «Εκδικητών» κοντεύει να σπάσει το ρεκόρ του «Avatar» όσον αφορά τις εισπράξεις και αυτό οφείλεται εν μέρει στον Αγκουστίν Αλάνις -αυτός ο φανατικός λάτρης του κόσμου της Marvel κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, αφού έχει ήδη παρακολουθήσει την ταινία… 110 φορές στον κινηματογράφο.

«Δουλεύω δέκα ώρες, παρακολουθώ το “Avengers: Endgame” δύο φορές καθημερινά, τουλάχιστον έξι ώρες», απάντησε ο Αλάνις, όταν κάποιος τον ρώτησε, σχετικά, στο Twitter. Σε κάθε επίσκεψή του στον κινηματογράφο, ο νεαρός από τη Φλόριντα αναρτά μια σέλφι στην οποία εικονίζεται να κρατά το καινούριο εισιτήριο. Σε όλες συνοδεύεται από κάποιον υπάλληλο του σινεμά.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Αλάνις ανάρτησε την 110η φωτογραφία του, χωρίς να διευκρινίσει αν σκοπεύει να συνεχίσει. Πάντως, έχει ήδη σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, αν και επισήμως αυτό δεν έχει αναγνωριστεί από το Βιβλίο Γκίνες. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε, από τον Φεβρουάριο του 2019, ένας άλλος λάτρης των Avengers, που παρακολούθησε την προηγούμενη ταινία της σειράς, τον «Πόλεμο της Αιωνιότητας», 103 φορές.

Την Κυριακή, ο Αγκουστίν Αλάνις αφιέρωσε την 103η επίσκεψή του στον κινηματογράφο, στον κάτοχο του ρεκόρ.

Στις αρχές Μαΐου, η ταινία «Avengers: Endgame» εκθρόνισε τον «Τιτανικό» από τη δεύτερη θέση στο box office όλων των εποχών και τη Δευτέρα απείχε μόλις 58 εκατ. από το ιστορικό ρεκόρ του «Avatar» – με 2,788 δις δολάρια σε εισπράξεις.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ