Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν Νταμπίζας – Δώνης. Προχωράει ο σχεδιασμός


Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης συναντήθηκαν και τα είπαν για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Δώνης κι ο Νίκος Νταμπίζας συζήτησαν για τον καταρτισμό του ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους δύο άνδρες να έχουν εξαιρετική σχέση.

Οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ απάντησαν, μάλιστα, σε ρεπορτάζ που υποστήριζαν ότι ο Δώνης με τον Νταμπίζα είναι χωρισμένοι σε δύο «στρατόπεδα».

«Για άγνωστους προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγους, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν δημοσιεύματα που εμφάνισαν τη σχέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομάδας μας να βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, να χρειάζεται να βρεθεί νέος κώδικας συνεργασίας και να προκύπτουν δήθεν επιθυμίες του προπονητή.

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι σωστά πληροφορημένοι, ότι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθέντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του, όπως επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή συνάντηση τους, η οποία διεξήχθη προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ.

Ας φροντίσουν, λοιπόν, την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν ορθότερα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι «πράσινοι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ