Τέλος και η Σάρα Σάντερς. Την… αποχαιρέτησε ο Τραμπ


Παρελθόν αποτελεί η Σάρα Σάντερς από την θέση της στον Λευκό Οίκο, με τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ να το ανακοινώνει ευχαριστώντας την.

Μέσα από το… αγαπημένο του Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως η Σάρα Σάντερς αποχωρεί από την θέση της γραμματέως του Λευκού Οίκου, μια θέση που είχε για τριάμισι χρόνια.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά από τριάμισι χρόνια, η υπέροχη Σάρα Χάκαμπι Σάντερς μας θα φύγει από τον Λευκό Οίκο στο τέλος του μήνα και8 θα επιστρέψει στην υπέροχη Πολιτεία του Αρκάνσας. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος με εκπληκτικά ταλέντα, ο οποίος έκανε μια απίστευτη δουλειά! Ελπίζω να αποφασίσει να κατέβει για Κυβερνήτης του Αρκάνσας – θα ήταν φανταστική. Σάρα, σε ευχαριστώ για την δουλειά που έκανες πολύ καλά!».

Ποια είναι η Σάρα Σάντερς

Η Σάρα Σάντερς ήταν από τους… στυλοβάτες της κυβέρνησης Τραμπ, δεχόμενη πολλές φορές πυρά από τους πολιτικούς αντιπάλους του αμερικανού προέδρου, ενώ και η σχέση που διατηρούσε η ίδια με τους δημοσιογράφους δεν ήταν ακριβώς… ιδανική.

Ανέλαβε νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου σε ηλικία 34 ετών, μετά από την παραίτηση του μέχρι πρότινος εκπροσώπου της αμερικανικής προεδρίας, Σον Σπάισερ.

Πρόκειται για την κόρη του πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι, η οποία ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου στο πλαίσιο του ανασχηματισμού που έγινε στα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Ο κ. Σπάισερ είχε χάσει σχεδόν εξαρχής την εμπιστοσύνη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με τις φήμες να οργιάζουν επί μήνες για αντικατάστασή του, ενώ είχε έντονες συγκρούσεις και με εκπροσώπους των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ