Δεν πάει ο νους σας πού θα κάνει καριέρα ως μοντέλο η Εύη Ιωαννίδου (photos)


Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τις σχέσεις της με κριτές και παίκτριες από το «GNTM», αλλά και για το μεγάλο ταξίδι που θα κάνει για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες, μίλησε η Εύη Ιωαννίδου.

Το γνωστό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Από το GNTM στο βιντεοκλίπ του Κώστα Αγέρη «Για σένα πατρίδα μου». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μου έγινε η πρόταση από τον παραγωγό Ερωτόκριτο Σαββίδη και δέχθηκα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, μια και είμαι Πόντια και από τους δύο γονείς μου. Ήξερε για την καταγωγή μου και ήταν τιμή μου που συμμετείχα.

Μεγάλωσα ακούγοντας και από τις δύο γιαγιάδες μου ιστορίες για τον ξεριζωμό του Πόντου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στα χωριά της Τραπεζούντας.

Ούσα Πόντια, ήταν για εσάς μια δύσκολη αποστολή; Ήταν το κλίμα φορτισμένο;

Ήταν όντως φορτισμένο. Μιλούσα στο τηλέφωνο με τη γιαγιά μου και της έλεγα πού βρίσκομαι και εκείνη συγκινούνταν. Αν δεν βρεθείς σε αυτά τα μέρη δεν μπορείς να το νιώσεις αυτό το συναίσθημα τον πόνο.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Τον είχα γνωρίσει από κοντά, είχα πάει στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαστήκαμε πολύ εύκολα, με βοήθησε αρκετά, είναι ένα πολύ προσιτό παιδί και συγκεντρωμένο σε αυτό που κάνει και επειδή είμαι κι εγώ έτσι, τα πήγαμε μια χαρά.

Θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε με την ηθοποιία;

Είναι κάτι που μου άρεσε από μικρή. Δεν θα απέρριπτα μια πρόταση, αλλά θα έπρεπε να βρω χρόνο και γι” αυτό. Μου αρέσει και δεν το αποκλείω. Μου έγινε πρόταση για μια τουρκική παραγωγή, αλλά το άφησα στην άκρη. Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο συζητήσεων για μια ταινία για τον Πόντο. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω, γιατί είμαστε σε συζητήσεις.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, πού βρίσκεται αυτή την περίοδο και σε ποια χώρα θα κυνηγήσει το όνειρο για μεγάλη καριέρα:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ