Κύπρος: Άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας “S.O.S. – Survive or Sacrifice” με τον William Baldwin


Κατενθουσιασμένος από την Κύπρο δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ William Baldwin, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ταινία “S.O.S. – Survive or Sacrifice”, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, στη Λεμεσό.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της εταιρείας Atladium, η οποία άρχισε να δραστηριοποιείται το 2017, στην Κύπρο, και εξειδικεύεται στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους, τηλεοπτικών σειρών, και άλλων παραγωγών βίντεο.

Εκτός από τον γνωστό Αμερικανό ηθοποιό, σε αυτήν συμμετέχουν, η Jeannine Kaspar, ο Zach Rose, η Marianne Rosset αλλά και ηθοποιοί από την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των Κρίστοφερ Γκρέκο, Ανδρέα Αροδίτη, Μαρία Ιωάννου, Szymon Piotr Jedrziczyc, Alena Salimianova, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Χρίστο Χρίστοφίδη και Maria Panaseti.

Δηλώνοντας ότι ενθουσιάστηκε από την Κύπρο, ο William Baldwin ανέφερε πως πάντα ήθελε να επισκεφθεί το νησί καθώς εδώ ζει μια από τις καλύτερες του φίλες, ενώ σημειώνοντας ότι η παραμονή του ήταν για λίγες μόνο μέρες είπε “σίγουρα θέλω να επιστρέψω για περισσότερο χρόνο”.

Την ίδια ώρα, σημείωσε πως, από την προσωπική του πείρα, το σχέδιο φορολογικών ελαφρύνσεων που εφαρμόστηκε για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, αναμένεται να τονώσει σημαντικά την τοπική οικονομία αλλά και τον τουρισμό.

Από την πλευρά τους, η παραγωγός και ηθοποιός Marianne Rosset και ο σύζυγος της Vitaly Rosset, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που μέσω της ταινίας “S.O.S. Survive or Sacrifice” συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τομέα του κινηματογράφου σε τοπικό επίπεδο και στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό. “Θέλουμε να δείξουμε πόσο ιδανική είναι η Κύπρος για την παραγωγή ταινιών”, ανέφεραν.

Η ταινία S.O.S. – Survive or Sacrifice”, σε σκηνοθεσία Roman Doronin, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2020. Σύμφωνα με το σενάριο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας παραγωγής, δυο αδελφές, η Kate και η Liz, φτάνουν σε παραθαλάσσιο θέρετρο. Μετά από ένα τσακωμό με την αδελφή της, η Kate γνωρίζει την Michelle, τον Ανδρέα και τον Νικ, με τους οποίους ξεκινά βόλτα με αερόστατο. Ωστόσο, μετά από ένα ατύχημα, το αερόστατο παρασύρεται και βρίσκεται πάνω από τη θάλασσα, καθώς πλησιάζει καταιγίδα και κάνουν την εμφάνιση τους καρχαρίες. Την ίδια ώρα, η μικρή αδελφή Liz βρίσκεται μπροστά σε άλλους κινδύνους.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ