Γιώτα Νέγκα: «Πριν από κάθε εμφάνιση με πιάνει άγχος»


Η Γιώτα Νέγκα, ανήκει στις μεγάλες φωνές και στις σπουδαίες λαϊκές παρουσίες.

Αυτή τη στιγμή τα τραγούδια της στο youtube φτάνουν τις 9 εκατ. προβολές, κάθε της εμφάνιση είναι sold out και όλοι τη φωνάζουν με το μικρό της! Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της μίλησε για το αν έχει το πάθος του πρώτου καιρού και για το άγχος της πριν από κάθε συναυλία.

Είσαι ικανοποιημένη από τον τρόπο που έχουν έρθει τα πράγματα μέχρι στιγμής

«Χαρούμενη! Γιατί μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ, να ζω αξιοπρεπώς από αυτό και να το εξελίσσω. Και ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι να το μοιράζομαι μαζί τους».

Έχεις ακόμη το πάθος του πρώτου καιρού ή πλέον έχουν έχουν μπει όλα σε μια φυσική ροή;

«Στην τέχνη το φυσικό είναι πάντα η αθωότητα. Να αντιμετωπίζεις την κάθε σου συναυλία σαν να “ναι η πρώτη. Δεν έχω τίποτα δεδομένο. Γι” αυτό και πριν από κάθε εμφάνιση, με πιάνει άγχος. Αν πεις «Εντάξει μωρέ, το έχουμε, ας το ξανακάνουμε άλλη μια φορά», το έχασες το παιχνίδι και με το κοινό σου αλλά, κυρίως, με τον εαυτό σου».

Πόσο κρατά αυτό το άγχος;

«Μέχρι το πρώτο τραγούδι, να σιγουρευτώ πως όλα λειτουργούν σωστά, πως αναπνέω και ακούγομαι καλά, πως η μπάντα μου είναι έτοιμη κ.ο.κ. Μετά σιγά σιγά αφήνομαι. Είναι και ο κόσμος που με την αγάπη του σε σπρώχνει να σηκωθείς λίγο πάνω από το έδαφος, σαν να αιωρείσαι. Βέβαια, δεν θέλεις να δεις την εικόνα που έχω κάποιες ώρες μετά, φεύγοντας από τη σκηνή. Γελάμε με τους συνεργάτες μου, λέγοντας «Παιδιά, ποιοι έκαναν συναυλία; Οι Κiss;». Είμαι χάλια, ιδρωμένη, το μακιγιάζ έχει κατέβει στο μάγουλο», λέει στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ