Οι επώνυμοι στα δίχτυα των χάκερ (photos)


Οι celebrities της εγχώριας showbiz πέφτουν θύματα απάτης στα social media.

Οι επιτήδειοι δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς στο facebook και το Instagram χρησιμοποιώντας όχι μόνο τα ονόματα των επώνυμων, αλλά και φωτογραφικό υλικό, προκειμένου να πείσουν το κοινό ότι πρόκειται για τους ίδιους.

Πρόσφατα, έπεσε θύμα των χακερ, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μόλις ενημερώθηκε για το ψεύτικο account έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό και μάλιστα τους παρότρυνε να κάνουν αναφορά, έτσι ώστε οι υπεύθυνοι του facebook να κατεβάσουν το προφίλ.

Περίπου πριν ένα μήνα, η Έλενα Παπαρίζου ανακάλυψε ότι κάποιοι την χρησιμοποιούν για να διαφημίσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Η τραγουδίστρια με ανάρτησή της ενημέρωσε πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτό και παρότρυνε τους ακολούθους της ν’ αγαπάνε το σώμα τους και να τρώνε υγιεινά μικρά γεύματα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Η Βάσω Λασκαράκη, λίγες μέρες, μετά τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ανακάλυψε ότι κάποιος έχει φτιάξει λογαριασμό στα social media με το όνομά της. Η ίδια έκανε instastory το ψεύτικο προφίλ και ζήτησε από τους followers της να κάνουν αναφορά.

Δείτε ποιοι άλλοι celebrities έχουν πέσει θύματα των χάκερ στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ