Δεν φαντάζεστε γιατί μαλώνει η Βανδή με την κόρη της (photos)


Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, έχει μεγαλώσει και έχει την δική της άποψη για πολλά πράγματα. 

Η τραγουδίστρια συχνά πηγαίνει βόλτες με την κόρη της και ο φωτογραφικός φακός της απαθανατίζει.

Η Μελίνα έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα και ακολουθεί τα στιλιστικά βήματα της μαμάς της.

«Ήταν λίγο παράλογο όλο αυτό που ζούσαμε. Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη, έβλεπα ότι οι άνθρωποι ζουν σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς. Και εγώ από την άλλη ήμουν πάντα άνθρωπος της μέρας. Δεν μου άρεσε ποτέ να ξενυχτάω. Τραγουδούσα συνήθως μέχρι τις τέσσερις και όταν έλεγα καληνύχτα και μπορεί κάποιοι να διαμαρτύρονταν, τους έλεγα «πηγαίνετε στον Ρέμο, δίπλα». Δεν υπάρχουν σήμερα αυτά. Με το Instagram, άλλαξαν τα πάντα. Τον καλλιτέχνη παλιά αισθανόσουν ότι δεν μπορείς να τον φτάσεις, δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις. Χρειαζόταν να δεις μια φωτογραφία ενός paparazzi για να δεις πώς μπορεί να κυκλοφορεί. Σήμερα, τα έχεις όλα με ένα πάτημα στο κινητό σου» εξήγησε η Δέσποινα Βανδή στο Down Town.

Μου είπες και πριν ότι δεν είσαι τόσο fan του Instagram.

«Όχι δεν είμαι fan. Κάνω πράγματα στο Instagram, παρακολουθώ, αλλά δεν είναι η ζωή μου. Θυμώνω με τους φίλους μου που μπορεί να μαζευόμαστε και ξαφνικά να παίρνει ο καθένας το κινητό του και να μη μιλάμε. Έχουμε ξεχάσει να επικοινωνούμε»

Τσεκάρει τους λογαριασμούς των παιδιών σου στο Instagram ;

«Φυσικά! Τους ακολουθώ. Άμα δω μια φωτογραφία που μου φαίνεται περίεργη, θα το πω. Ο γιος μου ασχολείται μόνο με τη Liverpool και τις ομάδες. Στην κόρη μου, αν δω κάτι το οποίο δεν ταιριάζει στη δική μου αισθητική ή την προσβάλλει, θα της το πω»

Δείτε γιατί η τραγουδίστρια μαλώνει με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί:

Φαντάζομαι ότι η πιο κλισέ ερώτηση που σου κάνουν όλοι είναι για τη σχέση σου με τον Ντέμη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι σπάνιο να βλέπεις διάσημα ζευγάρια τόσα χρόνια μαζί.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Μεγαλώνουμε υπέροχα. Είναι πολλά 20 χρόνια. Ακούω τον αριθμό και με ταράζει. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς την επικοινωνία με τον άνθρωπο σου. Και το ότι ο ένας θέλει τον άλλον. Να κρατάς τον ερωτισμό στη σχέση. Δεν σου λέω ότι είναι εύκολο. Μπορεί να υπάρξουν και περίοδοι που να μην είσαι στα πολύ καλά σου. Παντρευτήκαμε έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Μέσα στα τρία χρόνια ζήσαμε και μαζί. Συγκατοικήσαμε σχετικά γρήγορα. Ξέρω ποια είναι τα τρωτά του και αυτός τα δικά μου. Δεν σου παρουσιάζω ότι είμαστε δύο ιδανικοί άνθρωποι που βρήκε ο ένας τον άλλον και όλα είναι υπέροχα»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ