Επικό σώσιμο Lancer Evo από το θάνατο (+video)


Η οδήγηση -όπως έχουμε αναφερθεί πολλάκις, χρειάζεται εγρήγορση, αστραπιαία αντανακλαστικά και καθόλου… χάζεμα δεξιά – αριστερά γιατί ο κίνδυνος καραδοκεί εκεί που δεν τον περιμένεις. Με μια τέτοια περίπτωση ήρθαν αντιμέτωποι δύο οδηγοί, οι οποίοι είδαν κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια τους και πίστεψαν ότι ήρθε το τέλος τους.

Η περιπέτεια η οποία θυμίζει σκηνή από Fast and the Furious εκτυλίχθηκε σε μια υπέροχη ορεινή διαδρομή. Βέβαια οι οδηγοί του προπορευόμενου Mitsubishi Evo X και του αυτοκινήτου με την on board camera (ίσως πρόκειται για Subaru STI) θα έπρεπε να είχαν κατά νου τους ότι δεν τρέχουν σε κάποια κλειστή διαδρομή και ότι υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα, γι’αυτό θα έπρεπε να ήταν πιο συγκρατημένοι.

Μετά από στροφή ο οδηγός του Evo αντικρίζει ξάφνου μπροστά του ένα αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο που πάει να κάνει αναστροφή και για να το αποφύγει στρίβει αμέσως δεξιά και πατάει στα χώματα. Ευτυχώς η τετρακίνηση και το στήσιμο του αυτοκινήτου βοήθησαν στο να παραμείνει στην πορεία του και να το επαναφέρει στον… ίσιο δρόμο. Λίγα μέτρα μετά σταμάτησε σε ένα πάρκινγκ για να συνέλθει από το κακό που πήγε να τον βρει. Σίγουρα την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός και συγκρατημένος.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ