Εκλογές 2019 – Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνολογεί μιλώντας για “κρυφό πρόγραμμα” της ΝΔ

Για κινδυνολογία από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ καθώς μιλάει για “κρυφό πρόγραμμα” της ΝΔ κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Κontranews τόνισε πως «εχουμε φτιάξει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα τεκμηριωμένο και απόλυτα κοστολογημένο” ενώ εκτιμά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ άλλα είπαν στο Ζάππειο και άλλα έκαναν, επίσης ότι έχουν γίνει, από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποσπασματικές αντιγραφές τμημάτων του προγράμματός της Νέας Δημοκρατίας.

Ενώ όσον αφορά τον προσεταιρισμό της μεσαίας τάξης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει, Κωστής Χατζηδάκης: «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία αξιοπιστία. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν ότι μέχρι πρόσφατα οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης κόμπαζαν για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης. Όπως και ότι η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε πρώτη στους φόρους σε 36 χώρες του ΟΟΣΑ».

Απευθυνόμενος δε, σε ψηφοφόρους που δεν επέλεξαν το κόμμα του στις ευρωεκλογές, ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει: «Εάν κρίνουμε ότι υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας, καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα υπενθυμίσουμε στους πολίτες ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερή κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε ένα νέο κύκλο πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, ο Κυριακός Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι, θα απευθυνθεί σε όλες τις φιλοευρωπαϊκές, μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, ανεξάρτητα από το αν η Νέα Δημοκρατία έχει αυτοδυναμία ή όχι. Για να δημιουργήσουμε μια πλατιά συμμαχία, να εκπλήξουμε ευχάριστα στο εσωτερικό και το εξωτερικό και να στείλουμε το μήνυμα ότι όλοι Έλληνες παλεύουμε, ώστε η πατρίδα μας να γυρίσει σύντομα σελίδα».

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ