“Συμφωνία της Νάπολι με Κώστα Μανωλά”


Ο… συνήθως έγκυρος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο του “Sky Italia” αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς ετοιμάζεται να ενισχύσει την άμυνα της Νάπολι.

Το όνομα του έχει ακουστεί πολύ… δυνατά για την Γιουβέντους, ενώ δεν περνάει αδιάφορος και από τη Μίλαν. Ο Κώστας Μανωλάς είναι για ένα ακόμα καλοκαίρι ένα από τα πιο “hot”ονόματα στο μετεγγραφικό “παζάρι”, με το το “Sky Italia” όμως να… τον στέλνει στη Νάπολι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τους “παρτενοπέι”.

Μανωλάς: Φώναζε «Ολυμπιακάρα» σε… ερυθρόλευκο τραπέζι! video

Το δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου αναφέρει πως αυτή τη στιγμή υπάρχει συμφωνία του Μανωλά με τη Νάπολι, που πλέον προσπαθεί να τα βρει και με τους “τζιαλορόσι”.

Η Ρόμα θέλει να πάρει τα 36 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, την ώρα που η Νάπολι να δίνει κάποια χρήματα και προσφέρει και τον Ντιαβαρά. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, οι “τζιαλορόσι” φαίνεται πως προτιμούν -στα ανταλλάγματα- τον Μέρτενς, ενώ σκέφτονται και την περίπτωση του Μάριο Ρουί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ