Ναταλία Γερμανού: «Κάποιες στιγμές μπορεί και να έβαλα τα κλάματα στο Έψιλον» (video)


Η Ναταλία Γερμανού, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Dot, το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) και μίλησε για όλους για και όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, εξήγησε γιατί αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και πώς τα κατάφερε.
Επίσης, μίλησε για την τηλεόραση και τις πολυσυζητημένες σχέσεις της που έχει αποφασίσει να κρύβει πλέον από τη δημοσιότητα.
Ωστόσο, ρωτήθηκε από τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΙ, πώς ήταν για εκείνη η περίοδος που βρισκόταν στο Έψιλον.

Τότε, η Ναταλία, με απόλυτη ειλικρίνεια, είπε μεταξύ άλλων:

«Πέρασα τρία χρόνια σε ένα μικρό και καινούργιο κανάλι. Και τις κρέμες μου πούλησα και τα εμπορικά μου τα έκανα. Κάποιες φορές βαριόμουνα, λογικό, όταν το κάνεις κάθε μέρα. Ήταν τρία διδακτικά χρόνια για εμένα και λειτούργησαν σαν προπόνηση. Όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες στις οποίες εργάζεσαι, τόσο πιο καλή αθλήτρια γίνεσαι. Μπορεί και να είπα “τι κάνω εγώ εδώ, δεν μου αξίζει όλο αυτό”. Κάποιες στιγμές μπορεί και να έβαλα τα κλάματα, να τσακώθηκα με τον διευθυντή μου, να με έβρισε κι αυτός. Πολλές εντάσεις μπορεί και να υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Στο τέλος όμως αυτής της διαδρομής κι αυτά γράψανε πάνω μου σαν προπόνηση».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ