“Άγγιξε” την Ιταλία το κύκλωμα “στημένων” της Ισπανίας; Στο “μικροσκόπιο” ο Ιμόμπιλε

Η έρευνα των ισπανικών Αρχών για το κύκλωμα στημένων παιχνιδιών, που φέρεται να έχει για “εγκέφαλους” τους Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα, “αγγίζει” πλέον και την Ιταλία.

Το σκάνδαλο με την οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ισπανία για στοιχηματικό όφελος και ξέπλυμα χρήματος και φέρεται να είχε για “εγκέφαλους” τους Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα, συνεχίζει να ταλανίζει το ποδόσφαιρο της χώρας. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται και πλέον εξετάζεται η πιθανότητα να υπάρχει διασύνδεση του κυκλώματος με την Ιταλία. Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο της Ουέσκα εξετάζεται σύνδεση του 29χρονου διεθνή επιθετικού της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν συνομιλίες του Κάρλος Αράντα με τον Ματία Μαριότι, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές της γειτονικής χώρας για παράνομο στοιχηματισμό και εμφανίζεται ως ο συνδετικός κρίκος του κυκλώματος στην Ιταλία.

Σε αυτές τις συνομιλίες, ο Μαριότι ενημερώνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χειραγωγηθούν 3-4 παίκτες της Φροζινόνε, προκειμένου να στηθεί ένα ματς, ενώ αποκαλύπτει ότι ο διεθνής Ιταλός επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε έχει λογαριασμό και ποντάρει στο παράνομο στοίχημα, κάτι που απαγορεύεται (φέρεται να ήταν «πελάτης» του και ερευνάται).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here