Φωτεινή Ντεμίρη: «Στην αρχή είχα έναν φόβο για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς» (Photos)

Τη φετινή χρονιά η Φωτεινή Ντεμίρη επέλεξε να μην κάνει τηλεόραση και να αφοσιωθεί, κυρίως, στο Θέατρο και δη με τρεις διαφορετικές παραστάσεις: τη «Μητέρα του Άγιου», το «Μαριχουάνα στοπ!», ενώ σύντομα θα αρχίσει θερινή περιοδεία με το «Toc Toc».

Ανάμεσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και το «Καφέ της Χαράς». Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να ξανανοίξει στον ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς», που έγραψε τη δική του ιστορία.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου;
«Στην αρχή είχα έναν φόβο, αλλά όσο περνάει ο καιρός και βρισκόμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση του, έχοντας διαβάσει τα πρώτα σενάρια, μου έφυγε ο φόβος. Δεν σου κρύβω ότι περιμένω με πολλή χαρά να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να αρχίσουμε τα γυρίσματα»

Τα οποία πότε αναμένεται να αρχίσουν;
«Από ό,τι ξέρουμε, τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στον Οκτώβριο, ώστε να αρχίσει η προβολή του στα τέλη Δεκεμβρίου, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1».

Σου έλειψε η Κανέλα; «Δεν μου έλειψε, γιατί ποτέ δεν έφυγε από κοντά μου. Ο κόσμος μέσα από την Κανέλα με γνώρισε και πέρασε καιρός μέχρι να μάθει το όνομα μου. Μάλιστα, κάποιοι ακόμα Κανέλα με φωνάζουν. Μ” έχει σημαδέψει»

Τι μπορείς να μας προδώσεις για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»;
«Ακόμα δεν μπορώ να προδώσω κάτι. Σίγουρα θα είναι κάτι γλυκό, αληθινό, ρομαντικό, συγκινητικό, αστείο, συναισθηματικό, θα τα έχει όλα. Από εκεί και πέρα, τα χρόνια έχουν περάσει, η ζωή προχωρά, το ίδιο και η ιστορία, θα μπουν πολλά καινούργια πρόσωπα, αναπτύσσονται διάφορες σχέσεις, ενώ σε κάποιους από τους γνώριμους ήρωες θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί οι χαρακτήρες τους. Έχει πολύ ενδιαφέρον!», λέει η ίδια στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here