Eύη Ιωαννίδου: «Η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ»


Η Εύη Ιωαννίδου, ήταν ένα από τα … εκρηκτικά κορίτσια του GNTM με έντονη προσωπικότητα.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν είναι αυτή που έδειξαν μέσα από το ριάλιτι του Star, εάν έχει επαφές με τις πρώην συμπαίκτριες της, εάν έχει επικοινωνία με τους κριτές και αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση.

Σε μια εμφάνιση σας σε πρωινή εκπομπή είδαμε ότι δεν αφήσατε τίποτα ασχολίαστο σε σχέση με το GΝΤΜ. Είναι στάση ζωής;

«Δεν θέλω να απαντάω σε ό,τι ακούω για μένα. Απαντάω σε αυτά που δεν ισχύουν. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με λεπτομέρειες. Τότε ήταν όλο πιο έντονο, είχα βγει από το παιχνίδι, έτυχε να απαντήσω, αλλά γενικά δεν απαντάω σε ό,τι αφορά εμένα».

Τα σχόλια που γράφονται για εσάς πώς τα φιλτράρετε;

«Το παιχνίδι έχει τελειώσει, έχει μείνει πίσω, όπως και οι καλές και αρνητικές στιγμές. Εχω μάθει πολλά πράγματα μέσα από αυτό, ακούω τα πάντα, και τα θετικά και τα αρνητικά, για να γίνομαι καλύτερη».

Τότε σας στενοχωρούσαν τα δημοσιεύματα;

«Μπορεί. Κυρίως και κάποια σχόλια από τα social media. Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που στενοχωριέται εύκολα, είμαι σκληρή, δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει.

Είστε αυτή που μας έδειξαν από το ριάλιτι του Star;

«Το ότι κάποιες φορές η τηλεόραση μπορεί να σε δείξει λίγο διαφορετική, εννοείται ότι είσαι εσύ, αυτό είσαι, αυτό βγαίνει. Ωστόσο, λόγω της πίεσης μπορεί να ήμουν πιο καυστική, θα έλεγα ότι λόγω συνθηκών ήμουν πιο έντονη ως προσωπικότητα».

Διατηρείτε φιλίες με πρώην συμπαίκτριες σας;

«Δεν διατηρώ σχέσεις με καμία κοπέλα από το GΝΤΜ.

Ούτε και με αυτές που ήρθατε πιο κοντά, τα δύο κορίτσια, τη Μέγκι και τη Μικαέλα;

«Οχι, έχουμε χαθεί, η καθεμία κάνει τη ζωή της»

Το GΝΤΜ σας βοήθησε επαγγελματικά;

«Το παιχνίδι δεν σε βοηθάει να γίνεις μοντέλο, αλλά πιο πολύ να γίνεις αναγνωρίσιμη στα social media και να πάρεις followers. Ο πελάτης δεν θα σε προτιμήσει επειδή ήσουν στο GΝΤΜ, αλλά θα σε πάρει γι” αυτό που είσαι. Η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ».

Σε λίγους μήνες θα βγει στον αέρα το GΝΤΜ2. Τι θα συμβουλεύατε τις υποψήφιες;

«Να είναι ο εαυτός τους, να μην προσποιούνται, να έχουν πειθαρχία και να κάνουν ό,τι καλύτερο για να παραμείνουν στο παιχνίδι».

Με τους κριτές διατηρείτε επαφές, ζητήσατε συμβουλές τους;

«Οχι, δεν έχω επαφές, μόνο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και με την Ελενα Χριστοπούλου μέσω μηνυμάτων».

Τηλεόραση θα θέλατε να κάνετε;

«Ισως στο μέλλον να έκανα».

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας έπειτα από 10 χρόνια;

«Θα ήθελα να με φανταστώ με οικογένεια και παιδιά, παντρεμένη, να κάνω μια φυσιολογική ζωή και φυσικά να δουλεύω» λέει στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ