Το τέλος του Τατουάζ: Δείτε πρώτοι σκηνές από το λαμπερό γάμο ζευγαριού (Photos)


To Τατουάζ φθάνει στο τέλος του και η αγωνία των τηλεθεατών κορυφώνεται…

Δύο βδομάδες έμειναν για να ρίξει αυλαία η πιο πετυχημένη σειρά του Alpha και της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019!

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα και τελευταία επεισόδια της πιο πετυχημένης σειράς της σεζόν 2018-2019 στον Alpha.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ τι θα συμβεί στους πρωταγωνιστές μας; Όπως έχει γραφθεί δύο θάνατοι και ένας λαμπερός γάμος θα είναι το τέλος της σειράς.

Η Μάρθα και ο Παύλος μπορεί να πήραν διαζύγιο μετά από πολλά χρόνια έγγαμου βίου, όμως ξανάσμιξαν και παντρεύτηκαν ξανά με πολιτικό γάμο έχοντας δίπλα τους τα παιδιά τους στην όμορφη αυτή στιγμή.

Ο έρωτάς του Τόνυ για την Τατιάνα θα αποδειχθεί πιο δυνατός απ’ όλα. Ο Τόνυ θα τα παρατήσει όλα και θα μείνει με τη γυναίκα που αγαπάει κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή του. Το ζευγάρι παρά τα προβλήματα θα τα καταφέρει και ζήσουν μαζί μακριά από όλους και όλα. Από την άλλη όμως η μητέρα του Τόνυ, η Μαργκώ Νίβεν θα έχει φρικτό τέλος, αφού το συμβούλιο παράνομης διακίνησης όπλων θα βάλει κάποιον να την σκοτώσει γιατί κάνει πίσω από την πλάτη των υπολοίπων δουλειές και παίρνει χρήματα.

Η Ελένη θα φύγει στο Λονδίνο και εκεί θα χτίσει το μέλλον της. Ο Θεοχάρης με τη Βέρα και τον μικρό Μάριο τελικά θα ζήσουν ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα, κάνοντας υπέροχη παρέα με την Μάρθα και τον Παύλο.

Η Άννα και ο Αλέξανδρος θα γίνουν γονείς.

Αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη θα έρθει ο Ορφέας. Δε θα μείνει ατιμώρητος για όλα τα στυγερά εγκλήματα που διέπραξε. Τo τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία θα είναι απρόβλεπτο και πραγματικά συναρπαστικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό με την καταδίωξη και τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Σωκράτης πληρώνει και αυτός τις επιλογές του. Επιχειρεί να σκοτώσει την Αθηνά, συλλαμβάνεται και ομολογεί όλους τους φόνους που διέπραξε.

Τέλος στα Μετέωρα, η Όλγα με τον Στέφανο κάνουν το γάμο τους με τη Λήδα παρανυφάκι.

Δείτε πρώτοι σκηνές από το γάμο του ζευγαριού στο Τατουάζ στην gallery που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ