Η Βανδή τα «πήρε»: «Στα μούτρα τους πες τους» (photos)


Η Δέσποινα Βανδή τα πηγαίνει πολύ καλά με τον χρόνο. 

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τα χρόνια που περνάνε, αφού κάνει όλα όσα θέλει. Η καριέρα της πηγαίνει πολύ καλά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια που είναι τα πάντα για εκείνη και πάνω απ” όλα.

Ο χρόνος είναι φιλικός με την Δέσποινα Βανδή, αλλά αρκετοί ασχολούνται με την ηλικία της. Η ίδια πάντως φαίνεται να μην αγχώνεται που τα χρόνια περνούν.

Πες μου για τη νέα παράσταση που θα κάνεις.

«Είναι «Το Δικό μας Σινεμά», των Ρέππα – Παπαθανασίου που θ” ανέβει στο Θέατρο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως. Το γεγονός ότι θα είχα την ελευθερία να πω τόσο όμορφα τραγούδια του Ξαρχάκου, του Πλέσσα, δίπλα σε τόσο σπουδαίους ηθοποιούς, με ενθουσίασε. Άσε που είναι συγκινητικό γιατί όταν ήμουν παιδί και ο αδερφός μου σπούδαζε στην Αθήνα είχα την τύχη να δω τη Βουγιουκλάκη σε αυτό το θέατρο. Και να που χρόνια μετά βρίσκομαι σε αυτήν τη σκηνή. Ούτε που το είχα φανταστεί, όχι μόνο το να παίζω εδώ, ούτε να έρθω σε αυτή την πόλη δεν φανταζόμουν»

Έχεις και το My Greece, την ταξιδιωτική σου εκπομπή.

«Αυτή ήταν απίστευτη εμπειρία. Είμαστε 15 άνθρωποι στον δρόμο, σε όλη την Ελλάδα. Νομίζω ότι και οι 15 είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που το κάνουμε, γι” αυτό θα το συνεχίσω και του χρόνου»

Κλείνοντας, θα σε ρωτήσω το δεύτερο κλισέ. Η σχέση σου με τον χρόνο και την εικόνα σου συνεχίζει να είναι έτσι, υπέροχη;

«Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ή θα μου χαλάσει τη μέρα. Εννοείται ότι δεν μπορώ και είναι και παρά φύση πια, να φαίνομαι όπως όταν ήμουν 20. Αυτήν τη στιγμή δεν κάνω διατροφές. Με νοιάζει οι τροφές που τρώω να αποτελούν το σωστό καύσιμο για τον οργανισμό μου. Και ο αριθμός στην ηλικία που αλλάζει δεν με ενοχλεί. Θέλω να αλλάζει και να περάσω χρόνια να το βλέπω να αλλάζει»

Ξέρεις ότι η Wikipedia έγραφε ότι είσαι 60 χρονών;

«Στα μούτρα τους πες τους. Αλήθεια λες; Θα το γκουγκλάρω τώρα. Και του “49 να με βάζανε, δεν θα ασχολούμουν καθόλου» είπε στο Down Town.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ