Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Πιστεύω θα μείνει ο Πιτίνο”

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος θεωρεί ότι θα είναι προπονητής του Τριφυλλιού και στην επόμενη σεζόν της ομάδας.

Μήνυμα αισιοδοξία για τους φίλους του Παναθηναικού έστειλε ο Νικ Καλάθης, καθώς μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποκάλυψε ότι η δική του πεποίθηση είναι ο τι ο Ρικ Πιτίνο θα επιστρέψει στην Ελλάδα.Οι δηλώσεις Καλάθη

Για τον τίτλο: «Για εμάς το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας, τον πρόεδρο και σε όσους φίλους του Παναθηναϊκού μας είδαν ήταν κάτι πολύ σπουδαίο. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα είχαμε απέναντί μας, στόχος μας εξαρχής ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο και τα καταφέραμε».

Για τον Πιτίνο: «Είναι τιμή και μόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας να τον πείσει να έρθει εδώ και ο Πιτίνο με τη σειρά του έκανε πολλά για την ομάδα».

Για το αν θα μείνει ο Πιτίνο: «Νομίζω ότι θα μείνει, έτσι πιστεύω. Αγαπάει το σύλλογο, τον κόσμο, τα μέλη της ομάδας, τον κύριο Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που εμπνέει σεβασμό και ο Πιτίνο νιώθει τιμή που κάθεται στον πάγκο του».

Για τη Euroleague: «Σίγουρα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να πάμε στο Final Four».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ