Σκιάθος: Τα ουρλιαχτά στάματησαν τα παιχνίδια στη θάλασσα – Αναστάτωση για τους λουόμενους


Τραγική κατάληξη είχε χθες (15/6) το μπάνιο στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο για 79χρονο άνδρα.

Ο ηλικιωμένος, που σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr ήταν αλλοδαπός, πιθανότατα Αγγλος και βρισκόταν στο νησί του Παπαδιαμάντη για διακοπές, έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε γύρω στις 4 το απόγευμα.

Εκείνη την ώρα στην παραλία υπήρχε πολύς κόσμος με αποτέλεσμα να επικρατήσουν πανικός και αναστάτωση. Λουόμενοι καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια το Λιμεναρχείο Σκιάθου και το Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τόπο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και το πλήρωμα παρείχε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να επανέλθει ο ηλικιωμένος.

Δυστυχώς, όμως, για εκείνον φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά και τελικά διακομίστηκε χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθο, το οποίο άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο πνιγμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε πιθανότατα επειδή υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι λιμενικοί ερευνούσαν έως αργά χθες το απόγευμα τα στοιχεία της ταυτότητάς του και έψαχναν να βρουν οικείους του. Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν συνεχίζεται.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ