Ναυπακτία: Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος χωρίς τις αισθήσεις του (vid)


Λουόμενος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας ύστερα από το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε στην περιοχή, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας ο οποίος – την ώρα που ήταν σε εξέλιξη έντονα φαινόμενα – προσπάθησε να σώσει την βάρκα του από τους ισχυρούς ανέμους και εξαφανίστηκε, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr.

Φίλος του, ο οποίος ήταν μαζί του, τον αναζήτησε και κάλεσε σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Έντονα φαινόμενα και στην Πάτρα

Την ίδια ώρα, έντονα ήταν και τα φαινόμενα στην Πάτρα, όπου ο ήλιος και η ζέστη έδωσαν μέσα σε λίγα λεπτά τη θέση τους σε μαύρα σύννεφα, βροντές, θυελλώδεις ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

Όπως μεταδίδει το thebest.gr, λουόμενοι μάζευαν άρον-άρον τα πράγματά τους από τις παραλίες της περιοχής ενώ έχουν αναφερθεί και αρκετές ζημιές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένας λουόμενος τραυματίστηκε στην Κάτω Αχαΐα από ομπρέλα που τον χτύπησε. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Στην πλαζ της Πάτρας ο ναυαγοσώστης απομάκρυνε τους τελευταίους λουόμενους ενώ στην παραλιακή προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της μαζικής επιστροφής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ