«Μοντέλο» στη Μύκονο η μητέρα της Naomi Campbell (photos)


Μύκονος: Έχει την ευτυχία να βλέπει την κόρη της, Naomi Campbell, να μεσουρανεί στις πασαρέλες εδώ και τρεις δεκαετίες.

Η 67χρονη μητέρα της Ναόμι Κάμπελ, όμως, φαίνεται πως αποφάσισε να δείξει σε ολόκληρο τον πλανήτη σε ποιον οφείλει τα εξαιρετικά της γονίδια, μπαίνοντας η ίδια σε ρόλο μοντέλου.

Η μαμά Βάλερι, πρώην χορεύτρια στο επάγγελμα, όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι στην περίπτωση της Ναόμι το μήλο έπεσε πράγματι κάτω από τη μηλιά, αλλά κόντεψε ακόμα και να επισκιάσει τη διάσημη κόρη της, ποζάροντας με άνεση στη φωτογράφιση της διαφημιστικής καμπάνιας των μαγιό JD Williams, που έγινε στη Μύκονο.

«Διανύω μια περίοδο στη ζωή μου που μπορώ να σκέφτομαι περισσότερο τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι επιλέξω, γεγονός που είναι αρκετά εμψυχωτικό. Όταν μου προτάθηκε να ποζάρω με μαγιό στα 67 μου, είπα:

«Γιατί όχι; Επειδή μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγαίνεις καλυμμένη στην παραλία ή στις διακοπές». Για μένα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και άνεσης με το πώς νιώθεις και δείχνεις», δήλωσε η Βάλερι Μόρις Κάμπελ, αποκαλύπτοντας ότι διατηρείται… κορμάρα, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα και εναλλάσσοντας pilates με spinning και κωπηλατικό.

Αποκάλυψε επίσης ότι η συμβουλή που έχει δώσει στην κόρη της είναι να δουλεύει σκληρά και να μην το βάζει κάτω.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ