Τζένη Μπότση: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Πέτα τη φριτέζα» (Photos)


Ακόμα μία χρονιά ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστώντας στην κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Η Τζένη Μπότση μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επιτυχία της σειράς και αποκαλύπτει τι θα δούμε στο φινάλε. 

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές να δουν στα προσεχή επεισόδια;
«Το μόνο που υπάρχει, σχετικά με την ηρωίδα μου, είναι το θέμα με την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της. Από εκεί και πέρα, συνεχίζει τις προσπάθειες της με τον Αντρέα»

Θα καταφέρει να τον κερδίσει;
«Μέχρι το επεισόδιο που έχω στα χέρια μου, και έχω διαβάσει, όχι. Δεν καταφέρνει να τον κερδίσει»

Ο γάμος με τον Μαμαντού έχει τελειώσει οριστικά, έτσι;

«Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει οριστικά, αλλά δεν ξέρω πώς θα τον χρησιμοποιήσει αργότερα…»

Ή να βρει κάποιο άλλο θύμα για να κερδίσει τον Αντρέα; «Ναι, αν και δεν τον χρησιμοποίησε πολύ τον Μαμαντού. Τον γάμο τον έκανε πιο πολύ για να βοηθήσει τον Μαμαντού, όχι για να πικάρει τον Αντρέα»

Η άφιξη της Σελίνας επηρεάζει τη Φάλον; «Σίγουρα, γιατί και η Σελίνα θα διεκδικήσει τον Αντρέα λόγω του παρελθόντος που είχαν»

Τι φινάλε θα θέλατε να έχει η ηρωίδα σας στον φετινό κύκλο; «Δεν ξέρω. Δεν σκέφτομαι ποτέ σαν σεναριογράφος, γιατί δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι»

Η ελληνική μυθοπλασία έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;
«Φυσικά. Όλες οι σειρές είναι από ένα επίπεδο και πάνω»

Και, από ό,τι φαίνεται, ο κύκλος των ριάλιτι έκλεισε… «Ναι, αλλά θα ξανανοίξει κάποια στιγμή. Δεν τελείωσε για πάντα. Όπως το ίδιο συνέβη και με τη μυθοπλασία. Είναι κύκλοι, οι οποίοι ανοίγουν και κλείνουν για πάντα»

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια; «Προς το παρόν, θα συνεχίσω μόνο με τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Δεν έχω κανονίσει τίποτε άλλο», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ