Έρχεται «Οργή» στον ANT1 – Κάποιοι εφιάλτες κρατούν για πάντα (photos)


Ένας μεγάλος έρωτας, μία προδομένη φιλία και μία παγίδα θανάτου. Η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή», είναι μία ιστορία διπλής εκδίκησης γεμάτη εφιάλτες που έμειναν ζωντανοί μέχρι και σήμερα. 

Ένας άνδρας κατηγορείται άδικα για φόνο και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Πέντε χρόνια μετά, επιστρέφει με αλλαγμένο πρόσωπο για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο θάνατο της μητέρας και της αδελφής του αλλά και από τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του έκλεψε τη γυναίκα που αγάπησε όσο κανέναν στη ζωή του. Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει παρά μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν.

Mε γυρίσματα σε Κύπρο και Ιορδανία, «Η Οργή» είναι η νέα καθημερινή, κοινωνική σειρά η οποία έρχεται τον Ιούνιο στον ΑΝΤ1 με ένα πολυπρόσωπο cast ηθοποιών.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολίδης, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Χάρης Κκολός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Αγησίλαος Αλεξίου, Ασήμης Αλεξίου, Βαρβάρα Λάρμου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Τίνα Λεωνόρα, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Ερμίνα Κυριαζή, Αντρέας Δανιήλ, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

Στη gallery που ακολουθεί, θα δείτε τους βασικούς ήρωες της σειράς και τους ρόλους που θα υποδυθούν:

Οδυσσέας Ιωάννου (Γιώργος Βουβάκης)

Νεοκλής Χριστοφόρου (Κώστας Αποστολίδης)

Έλσα Χριστοφόρου (Ελισάβετ Μουτάφη)

Πρεμιέρα, Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:45 με διπλό επεισόδιο Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:30.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ