Λιόν: Συναγερμός όταν στρατιώτης πυροβόλησε άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι.

Στη Λιόν της Γαλλίας, στρατιώτης πυροβόλησε έναν άνδρα που απειλούσε μια περίπολο με μαχαίρι μέσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στη Λιόν λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι τοπική ώρα, όταν ο άνδρας «που φορούσε μια τζελάμπα» (λευκό παραδοσιακό ένδυμα των Αράβων), σύμφωνα με την εισαγγελία, κινείτο απειλητικά στο εσωτερικό του νοσοκομείου Desgenettes.

«Μια περίπολος από στρατιωτικούς που είχαν αναλάβει την ασφάλεια του χώρου τον κάλεσε να σταματήσει», όμως το πρόσωπο αυτό «συνέχισε να προχωράει, κρατώντας στο χέρι το μαχαίρι, προς την κατεύθυνση των στρατιωτικών», εξηγεί η εισαγγελία.

Ένας από τους δύο στρατιώτες άνοιξε πυρ, έπειτα από τις προειδοποιήσεις που του απηύθυνε, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Edouard – Herriot.

Η εισαγγελία της Λιόν ανέθεσε στη δικαστική αστυνομία την έρευνα για το περιστατικό, η οποία καλείται να αποσαφηνίσει τις συνθήκες του περιστατικού.

 

 

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here