Λευτέρης Ελευθερίου: «Προσωπικά, θεωρώ τον εαυτό ευεργετημένο» (Photos)


Ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει μια ιδιαίτερη στάση ζωής. Όπως ο ίδιος δηλώνει, έχει μια ρομαντική στάση απέναντι στις καταστάσεις.

Πιστεύει ότι πρέπει να μένει κάπου και να αναζητά το καλύτερο.

«Είμαι και 40 χρονών, δεν είμαι πιτσιρικάς πια. Μέχρι τα 25 μας ένοιαζε, ξέρεις, ποια θα ερωτευτούμε, αν θα κάνουμε γάμο πού θα βγει το μεροκάματο. Μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή και από την ανηφόρα της, και από την κατηφόρα της, νομίζω ότι είναι δείγμα ωριμότητας να τα φιλοσοφείς λίγο τα πράγματα. Αυτή την αίσθηση έχω. Διαφορετικά, είναι σαν να κυνηγάς την ουρά σου. Ενώ έχεις τη δυνατότητα να πας και λίγο παρακάτω, μένεις προσκολλημένος σε λάθη, τα οποία βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου», λέει στο Plan B και συνεχίζει:

«Εγώ είμαι και από τους άνδρες που πήραν νωρίς την απόφαση να κάνουν οικογένεια. Συνήθως οι άνδρες αργούν να το αποφασίσουν. Πλέον, όμως, και η γυναίκα αργεί. Βέβαια, η σύγχρονη ψυχολογία λέει ότι είναι πολύ πιο θετικό και για τους γονείς, και για τα παιδιά, να έχει ζήσει το ζευγάρι κάποια πράγματα προηγουμένως. Πλέον προτείνουν τα 35 ως ιδανική ηλικία και για τον άντρα, και για τη γυναίκα. Γιατί έτσι μπαίνουν πιο συνειδητά σε μια σχέση γονική.

Προσωπικά, θεωρώ τον εαυτό ευεργετημένο που το έκανα, μου να σου πω την αλήθεια… Ένα λάθος που κάνουμε είναι ότι από τη στιγμή που κάνουμε παιδιά, θεωρούμε -ειδικά οι άνδρες- ότι είμαστε “κουβαλητές”. Αλλά αυτός ήταν παλαιότερος ρόλος. Ουσιαστικά, πρέπει να κερδίσεις χρόνο για τα παιδιά σου. Αυτό έχουν ανάγκη από σένα: να είσαι εκεί», καταλήγει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ