Σταύρος Νικολαΐδης: «Ποτέ δεν ήξερα να πουλάω τον εαυτό μου καλά» (Photos)


Φέτος είδαμε τον Σταύρο Νικολαΐδη στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 σε έναν ρόλο κόντρα στους ήρωες που υποδύεται όλα αυτά τα χρόνια.

«Χαίρομαι πολύ που με σκέφτηκαν για τον συγκεκριμένο ρόλο του μικροκακοποιού από την παραγωγή της σειράς, καθώς ήθελα πάρα πολύ να κάνω έναν δραματικό ρόλο. Καλή είναι η κωμωδία, αλλά θέλεις κάποια στιγμή να κάνεις και κάτι διαφορετικό»

Όταν παρακολουθείτε επαναλήψεις, όπως τα «Εγκλήματα», νοσταλγείτε τα παλιά;

«Κάποιες φορές ναι. Βέβαια τα τελευταία χρόνια άρχισε να γίνεται μια προσπάθεια με αρκετά καλές σειρές, απλώς είναι πολύ λιγότερες σε αριθμό. Τότε γίνονταν πολύ περισσότερες σειρές, ίσως και περισσότερες απ” όσες χρειάζονταν και τα μπάτζετ ήταν μεγαλύτερα και τα ποσά που δίνονταν σε κάποιους ηθοποιούς αδικαιολόγητα μεγάλα. Εγώ πάντως ποτέ δεν έφθασα σε αυτά τα ποσά που έχουν ακουστεί. Ποτέ δεν ήξερα άλλωστε να πουλάω και τον εαυτό μου καλά»

Η σημερινή εικόνα της τηλεόρασης τι αίσθηση σας δίνει;

«Μου δίνει την αίσθηση μιας τηλεόρασης που προσπαθεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της. Μην ξεχνάτε ότι υπήρχε μια εποχή που βλέπαμε μόνο τούρκικα»

Ο κόσμος σας έχει συνδέσει με τον ρόλο του Μιχαλάκη στη σειρά «Εγκλήματα». Πώς αντιδράτε όταν σας αποκαλούν με το όνομα του συγκεκριμένου χαρακτήρα;

«Ο κόσμος είναι λογικό να σε θυμάται με το όνομα που σε πρωτογνώρισε, γιατί μέσα από αυτό το σίριαλ έγινα γνωστός. Έχω πρόβλημα όταν σε ιστοσελίδες και αλλού αναφέρουν πρώτα το Μιχαλάκης και μετά το όνομα μου. Εγώ πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος το ξέρει πια το όνομα μου», λέει στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ