Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που απείχε απο το τραγούδι (photos)

Ο Χρίστος Αντωνιάδης γνώρισε την χρυσή εποχή του ελληνικού τραγουδιού.

Τότε, που τα νυχτερινά κέντρα δούλευαν έξι μέρες την εβδομάδα και τα μεροκάματα ήταν αρκετά μεγάλα για την εποχή.

Ωστόσο, ο Χρίστος Αντωνιάδης πήρε την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι και ν” ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Είχες πρότυπο;

«Για μένα ήταν θεός στο τραγούδι ο Καζαντζίδης. Όμως στο στήσιμο και στο πώς ντυνόμουν είχα επιρροές από Φρανκ Σινάτρα και Τόλη Βοσκόπουλο».

Τη δεκαετία του “90 έκανες τεράστια επιτυχία. Τη διαχειρίστηκες σωστά;

«Κανείς δεν τα κάνει όλα τέλεια. Έκανα κι εγώ πολλά λάθη, όμως έκανα και σωστά βήματα. Για μένα, όλο αυτό που έζησα έγινε απότομα. Άνοιγαν όλες οι πόρτες στο όνομα Αντωνιάδης. Ευτυχώς, πάντα είχα κοντά μου τους γονείς μου, οι οποίοι με προσγείωναν στην πραγματικότητα».

Σου φέρθηκαν καλά οι παλαιότεροι συνάδελφοι σου;

«Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Υπάρχουν συνεργασίες που τις θυμάμαι με πολλή αγάπη και άλλοι συνάδελφοι που ήταν ανταγωνιστικοί και δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά μαζί τους. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ανταγωνισμό πάνω στην πίστα. Καθένας κάνει τη δουλειά του, καθένας έχει την αξία του»

Ποια συνεργασία νοσταλγείς περισσότερο;

«Τις συνεργασίες μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και μια συνεργασία στα τέλη της δεκαετίας του “90 που έσπασε ταμεία, με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον Διονύση Σχοινά και άλλους νέους τότε καλλιτέχνες.»

Έβγαλες χρήματα από το τραγούδι, δεδομένου ότι έζησες μια χρυσή δεκαετία πάνω στην πίστα…

«Κάποια χρήματα βγήκαν. Και -για καλή μου τύχη- τα επένδυσα σε σπίτι, σε ακίνητα, σε εργασία. Δεν έγιναν ούτε ταξίδια, ούτε διασκεδάσεις και άλλα τέτοια πράγματα του ‘’αέρα’’»

Και μετά εξαφανίζεσαι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί;

«Εργαζόμουν για αρκετά χρόνια. Άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε χωρίς επιτυχία. Μέχρι που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το 2007. Κατάλαβα ότι είχε κάνει έναν μεγάλο κύκλο το τραγούδι στη ζωή μου και αποφάσισα να γυρίσω κάπως την κατάσταση και να ασχοληθώ με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Γνώρισα τη σύζυγο μου, νοικοκυρεύτηκα και έφτιαξα το σπιτικό μου. Υπήρξαν στιγμές που αναπολούσα όλα όσα γνώρισα τη χρυσή δεκαετία του “90. Όμως, δεν είχα στερητικό σύνδρομο. Βεβαίως, το ψώνιο του τραγουδιού υπήρχε πάντα και πάντα αποδεχόμουν τις προσκλήσεις για να τραγουδήσω. Μου έλειπε το τραγούδι, γι” αυτό αποφάσισα να επιστρέψω. Να κάνω ακόμα έναν κύκλο, έπειτα από πιέσεις φίλων και της οικογένειας μου» αποκάλυψε στην espresso.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ