Μπάνκι: “Είμαι ένας ακόμα οπαδός της ΑΕΚ” – Αγγελόπουλος: “Φεύγει ένα φίλος”


Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το “διαζύγιο” της με τον Λούκα Μπάνκι. “Αποχωρώ από μια οικογένεια” ανέφερε ο Ιταλός κόουτς – Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από Μάκη Αγγελόπουλο.

Οπαδό της ΑΕΚ χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Λούκα Μπάνκι, στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μία χρονιά τελείωσε. Η διαδρομή μου στην ΑΕΚ, ο αποκλεισμός για 2-3 πόντους από τελικές φάσεις, σε Κύπελλο-Πρωτάθλημα, αλλά και η συμβολή μου στην κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου για τον ένδοξο σύλλογο συνιστούν γεγονότα, που θα σημαδέψουν έτσι ή αλλιώς την καριέρα μου.

ΑΕΚ: Τέλος ο Μπάνκι! «Οι δρόμοι μας χώρισαν με βαριά καρδιά»

Πριν από λίγο, συναντήθηκα με τον κύριο Αγγελόπουλο και αποφασίσαμε από κοινού να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Αποχωρώ από μία οικογένεια. Έχω απόλυτο σεβασμό στο σύλλογο, στους ανθρώπους που τον διοικούν και εργάζονται γι’ αυτόν, και στον τεράστιο κόσμο του. Φεύγω, αλλά να είστε βέβαιοι, ότι η ΑΕΚ κέρδισε ακόμη έναν οπαδό. Καλή αντάμωση”.

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Λούκα Μπάνκι έστειλε με προσωπική του δήλωση ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, αφού στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάκτηση του Intercontinental Cup στο Ρίο με τον Ιταλό στον πάγκο, εν συνεχεία τόνισε πως αποχωρεί ένας φίλος που στην ιστορία του συλλόγου κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση.

“Συναντηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα με τον Κόουτς Λούκα Μπάνκι. Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία η εξέλιξη αυτή. Με τον Κόουτς Λούκα Μπάνκι μάς συνέδεσαν πολλά. Μαζί του η ομάδα μας απέκτησε αρχές. Κατέκτησε ένα τρόπαιο διεθνούς εμβελείας. Αντιμετώπισε και δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες δεν είναι ώρα να μιλήσουμε. Αποχωρεί ένας φίλος μας. Στην ιστορία του συλλόγου μας κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση” ανέφερε στη δήλωση του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ