Διώξτε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας με αυτά τα 4 κόλπα

Η αρνητική, βλαβερή ενέργεια μπορεί να βρει το δρόμο της για το σπίτι σας. Όποιος και αν είναι ο λόγος που μπήκε σπίτι σας, είναι σημαντικό να κάνετε κάποια συνηθισμένα τελετουργικά για να την ξεφορτωθείτε. Η συχνή απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας από τον χώρο που ζείτε θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας.

Πρέπει να επαναλαμβάνετε τα 4 εξαγνιστικά τελετουργικά που ακολουθούν, αν κάποιος είναι άρρωστος, αν πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο σπίτι σας, αν μετακομίσατε σε ένα καινούργιο σπίτι, αν έχετε αρνητικά συναισθήματα ή αν παρουσιάζονται τακτικά διάφορα αρνητικά περιστατικά.

1. Κάψτε φασκόμηλο, λιβάνι και κοπάλιο
Η καύση φασκόμηλου είναι ένας από τους πιο παλιούς και γρήγορους τρόπους για να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας. Για να κάνετε έναν καθαρισμό με φασκόμηλο, ανοίξτε την μπροστινή σας πόρτα και τα παράθυρα στο σπίτι. Αρχίζοντας από τον πίσω χώρο του σπιτιού ανάψτε το φασκόμηλο, αφήστε το να καεί για λίγο και έπειτα σβήστε τη φλόγα.

Συνεχίστε να περπατάτε μέσα στο δωμάτιο, καλύπτοντας όσο πιο πολύ χώρο μπορείτε. Χρησιμοποιήστε ένα φτερό ή μια βεντάλια για να μεταφέρετε τον καπνό από το φασκόμηλο στις γωνίες του δωματίου μέχρι ψηλά στο ταβάνι. Βεβαιωθείτε ότι θα το κάνετε σε κάθε δωμάτιο καθώς κινείστε από τον πίσω χώρο του σπιτιού προς την μπροστινή του όψη. Όταν φτάσετε μπροστά, βγείτε από την πόρτα και λιβανίστε τον χώρο γύρω από την πόρτα και το πλαίσιό της. Αφήστε το φασκόμηλο έξω μέχρι να καεί τελείως. Έπειτα ανάψτε λίγη ρητίνη λιβανιού ή λίγο κοπάλιο και ξανακάντε την ίδια διαδικασία.

Κάνοντας αυτό θα απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια εις βάθος.

2. Αλατίστε τις γωνίες, τα παράθυρα και τις εισόδους του σπιτιού σας
Ρίξτε θαλασσινό αλάτι στις τέσσερις γωνίες των δωματίων σας και αφήστε το εκεί για 48 ώρες. Αυτό θα απορροφήσει την αρνητική ενέργεια των προηγούμενων ιδιοκτητών αν μόλις έχετε μετακομίσει, ή την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων που είναι άρρωστοι ή τσακώνονται. Μετά τις 48 ώρες, μαζέψτε το αλάτι και πετάξτε το. Για επιπλέον προστασία τρίψτε κρόκο Κοζάνης και ανακατέψτε τον με αλάτι. Στη Θιβετιανή παράδοση, στις διαβολικές ενέργειες δεν αρέσει η μυρωδιά του κρόκου Κοζάνης και επομένως δε θα μπουν σε έναν χώρο στον οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ο κρόκος.

Μετά, καθαρίστε τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας σχολαστικά, χρησιμοποιώντας ένα μίγμα από τον χυμό πέντε λεμονιών, ένα φλιτζάνι αλάτι και ¼ φλιτζανιού άσπρο ξύδι που θα έχετε προσθέσει σε έναν κουβά νερού (το μίγμα είναι δυνατό, για αυτό χρησιμοποιήστε γάντια). Όταν οι επιφάνειες είναι στεγνές ρίξτε αλάτι στα περβάζια των παραθύρων και πάνω στο πάτωμα δίπλα στην πόρτα ώστε να αποτρέψετε την αρνητική ενέργεια να ξαναμπεί στο σπίτι σας.

3. Χρησιμοποιήστε κρυστάλλους προστασίας
Ο μαύρος τουρμαλίνης απορροφά την αρνητική ενέργεια από τους ανθρώπους και τους χώρους. Για να τον χρησιμοποιήσετε, τοποθετήστε ένα κομμάτι σε κάθε γωνία ενός δωματίου. Κάνοντας αυτό, δημιουργείτε μια προστατευτική ασπίδα που θα αποτρέψει την αρνητική ενέργεια να μπει στον χώρο σας. Απορροφά επίσης και την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, για αυτό καλό είναι να το έχετε κοντά στο ρούτερ σας, στην τηλεόρασή σας, στον υπολογιστή σας και σε άλλες συσκευές ώστε να προστατεύεστε από την βλαβερή τους ενέργεια.

Ο μαύρος τουρμαλίνης ανακουφίζει από το άγχος και την κατάθλιψη, επομένως το κράτημά του στα χέρια σας, μπορεί να τραβήξει μέσα από το σώμα σας την αρνητική ενέργεια.

4. Προσθέστε ήχους
Σκεφτείτε όλα αυτά τα τρομακτικά, στοιχειωμένα σπίτια που βλέπετε στις ταινίες τρόμου. Συνήθως είναι άδεια, σκοτεινά και ήσυχα. Ένας ήσυχος χώρος ελκύει αρνητική ενέργεια και για αυτό το λόγο ο ήχος είναι μια πανίσχυρη μέθοδος καθαρισμού. Περπατήστε μέσα στο σπίτι σας χτυπώντας κουδουνάκια, καμπανούλες ή ηχογαβάθα (singing bowl) για να αποτρέψετε την αρνητικότητα να μπει στον χώρο σας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ