Αυτό είναι το μέλλον του My style rocks (photos)


Οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali δεν είναι και οι καλύτερες πλέον.

Οι ιθύνοντες του καναλιού επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Τούρκο παραγωγό, αλλά κάτω από άλλες προϋποθέσεις και μια από αυτές είναι να μην προβληθεί τη νέα σεζόν το Survivor, αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά.

Ο Acun Ilicali όμως, θέλει το παιχνίδι επιβίωσης να προβληθεί, αφού είναι δημιούργημά του και δεν θέλει να το βάλει στον «πάγο». Μάλιστα, για αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ του είχαν δώσει τελεσίγραφο πως πρέπει να τους απαντήσει άμεσα, κάτι που εκείνος δεν έχει κάνει ακόμα.

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ θέλει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά με ένα επεισόδιο την εβδομάδα, ενώ αν έρθουν σε συμφωνία θα πρέπει να βρεθούν νέα μέλη για την κριτική επιτροπή καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα βρίσκονται στις θέσεις τους.

Όσον αφορά στο My style rocks, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ το θέλουν στο πρόγραμμά τους, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά υψηλά. Βέβαια, μόνο ο Στέλιο Κουδουνάρης έχει «κλείσει», ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα συζητάει, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει στην παρουσιάστρια.

Βέβαια, ο Acun από την πλευρά του κάνει συζητήσεις και με άλλα κανάλια και ένα από αυτά είναι ο ΑΝΤ1.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ