Κατερίνα Γερονικολού: Κι όμως μίλησε για τις φετινές διακοπές της με τον Τσιμιτσέλη! (Video)


Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του Happy Day για τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, αν σκοπεύουν να παντρευτούν και φυσικά αναφέρθηκε και στις διακοπές τους!

Στα γυρίσματα της ταινίας «Για πάντα» συνάντησε η κάμερα του Happy Day την Κατερίνα Γερονικολού η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στην ερώτηση αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη:

«Στην ταινία θα υπάρξει έρωτας με τον Γιάννη, αλλά με πολλές ανατροπές. Γάμος με τον Γιάννη προς το παρόν όχι. Οι σχέσεις πάντα είναι δύσκολες και πάντα απαιτούν συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και να ξέρεις πότε την τελειώνεις και πότε τη συνεχίζεις. Οι σχέσεις που με δυσκολεύουν και μ’ αρέσει να τις σταματάω είναι αυτές που δεν μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου. Όταν είμαι ο εαυτός μου είτε σε φιλική σχέση είτε σε ερωτική, είμαι καλά. Όταν πρέπει να υποδυθώ κάτι που δεν είμαι, που δεν μπορώ να το υποστηρίξω, είναι το σημάδι ότι… τέλος»!

Και μπορεί πέρυσι να έφυγαν για το εξωτερικό και να πόσταραν φωτογραφίες τους ο καθένας ξεχωριστά, όμως φέτος θα κάνουν διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί για καμία δεκαριά μέρες! Δείτε τι αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού για τις διακοπές της με τον Γιάννη στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ