Καταγγελία – σοκ 16χρονης μαθήτριας: «Με βίασε ο δράκος του Instagram»

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές.

Το ενδεχόμενο να βρίσκεται μπροστά σ’ ένα «δράκο» ο οποίος αναζητά τα θύματά του μέσω Instagram, εξετάζει η Αστυνομία, μετά το ραντεβού που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για μια 16χρονη μαθήτρια λυκείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η μαθήτρια είχε δεχτεί ένα αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο το οποίο και έκανε αποδοχή. Ο φερόμενος ως δράστης δεν έστειλε συνέχεια το πρώτο μήνυμα στην κοπέλα. Σύμφωνα με την μαρτυρία της μαθήτριας ο άγνωστος άντρας είχε ιδιαίτερη αγάπη στα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα τα οποία και πόσταρε στ μέσο κοινωνική δικτύωσης.

Αρχικά η κοπέλα απαντούσε διστακτικά τα μηνύματα καθώς δεν γνώριζε τον άντρα αλλά όπως κατέθεσε στις Αρχές, όσο όμως περνούσε ο καιρός άρχισαν να μιλούν πιο άνετα στα μηνύματα, μέχρι που ήλθε και η πρόσκληση να τα…πουν από κοντά.

Η 16χρονη μαθήτρια δεν δέχθηκε αρχικά τις προσκλήσεις να βγουν μια βόλτα για να γνωριστούν από κοντά και να τα πουν. Τα μηνύματα του νεαρού όμως ήταν καθημερινά, με αποτέλεσμα το κορίτσι να δεχθεί την πρόσκληση για μια βόλτα με το ακριβό αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα. Το ανήλικο κορίτσι συναντήθηκε τελικά με το νεαρό οποίος την περίμενε σε πλατεία σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων με το ακριβό του αυτοκίνητο και στην συνέχεια, όπως άλλωστε υποστήριξε η ανήλικη στην κατάθεση της, πήγαν για καφέ και μπύρα.

Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τις ανήλικης, ο νεαρός που της είχε δώσει όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια ψεύτικο μικρο όνομα, το ίδιο δηλαδή που είχε και στο προφίλ του, ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Ανυποψίαστη η κοπέλα δέχθηκε την βόλτα, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σ ένα απόμερο σημείο, όπου εκεί ο νεαρός ζήτησε από το κορίτσι να κάνουν έρωτα. Η ανήλικη αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 16χρονης, ο νεαρός άντρας αφού την βίασε στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε άλλο σημείο όπου υπήρχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς και αφού την άφησε εκεί στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Την επόμενη ημέρα η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στον πατέρα της, με αποτέλεσμα άμεσα να απευθυνθούν στην αρμόδια Υπηρεσία τις Αστυνομίας.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ