Ρώσοι αστυνομικοί τουμπάρουν Lada Vesta! (+video)


Τα μεταξωτά εσώρουχα προϋποθέτουν επιδέξιο περιεχόμενο, λέει -παραφρασμένα- το γνωστό μας ρητό. Κάτι που η ρωσική αστυνομία φαίνεται πως δεν έχει ακούσει και προσπάθησε να κάνει μια δύσκολη μανούβρα, με ένα Lada Vesta.

Οι Ρώσοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένα προωθητικό video για τις ικανότητες των πληρωμάτων των περιπολικών, για τις ανάγκες του οποίου επιστράτευσαν μέχρι και drone. Το concept ήταν το εξής: το Vesta θα ανέπτυσσε ταχύτητα με την όπισθεν, ο οδηγός σε κάποιο σημείο θα πάταγε φρένο και θα έστριβε το τιμόνι απότομα αριστερά, με το σεντάν της Lada να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή στροφή 180 μοιρών. Ο εν λόγω ελιγμός πραγματοποιείται σε στενά μέρη, προκειμένου να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος που κανονικά θα σπαταλείτο σε διαδοχικές μανούβρες 1ης-όπισθεν. Βέβαια οι Ρώσοι δηλώνουν πως η ανάποδη αναστροφή μπορεί να αποφύγει μέχρι επίθεση ρουκετοβόλου, όμως ευτυχώς δεν επιχείρησαν να το επαληθεύσουν.

Στο προκείμενο, όλα τα βήματα εκτελέστηκαν σωστά. Το μόνο λάθος ήταν η επιλογή του αυτοκινήτου. Καθότι δεν πρόκειται για το Vesta Sport, το οποίο έχει αποδείξει πως τα «φέρνει βόλτα» μέχρι και σε πίστες Formula 1, η ανάρτηση είναι υπέρ του δέοντος μαλακή και η απόσταση από το έδαφος αναλογικά αυξημένη. Όπερ εστί υψηλό κέντρο βάρους και συνδυασμός αμορτισέρ-ελατηρίων, που δεν δύναται να το διαχειριστεί. Το αποτέλεσμα; Σίγουρα όχι αυτό που ήλπιζαν, όταν ξεκινούσαν το γύρισμα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ