Euroleague: Έσκασε η “βόμβα”. Τέλος ο Ντε Κολό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Η φημολογούμενη “βόμβα” της αποχώρησης του Νάντο Ντε Κολό από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, “έσκασε” οριστικά, με τη ρωσική ομάδα να αποχαιρετάει και επίσημα τον παίκτη.

Ελεύθερος έμεινε ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, καθώς ο Νάντο Ντε Κολό δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία και κατέκτησε δύο Euroleague.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Γάλλου γκαρντ και πλέον είναι αναγκασμένος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη ή το NBA.

Το γεγονός αναμένεται να «ταράξει» το μετεγγραφικό καλοκαίρι σε όλη την Ευρώπη, καθώς από τη μία η ρωσική ομάδα θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του με διαθέσιμο συμβόλαιο της τάξης των 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ από την άλλη πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να εντάξουν τον MVP του Final 4 στο δυναμικό τους.

Στην Ισπανία πάντως, ο παίκτης δεσμεύεται με ρήτρα από την προηγούμενη ομάδα του, τη Βαλένθια, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη, ενώ στο NBA είχε αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και είναι αμφίβολο αν θα θελήσει να επιστρέψει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ