ΠΑΟΚ – Παπαθεοδώρου: Επίσημο το “αντίο” παρά το… χαμό με την ΑΕΚ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχωρεί οριστικά από τον ΠΑΟΚ παρά την αναστάτωση που έχει προκληθεί από την επικείμενη μετακίνησή του στην ΑΕΚ και αποχαιρέτησε και επίσημα την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με τον ίδιο να αποχαιρετά την ομάδα με μία προσωπική του δήλωση, στην οποία ευχαριστεί τους πάντες για τη συνεργασία.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμφωνήσει με τον Μάκ Αγγελόπουλο για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αλλά παρότι η συμφωνία είναι στον «αέρα» εξαιτίας των οπαδών, ο ίδιος δεν πρόκειται να παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά. Η ανακοίνωση του Παπαθεοδώρου

«Μετά από δύο χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πορευτήκαμε μαζί έχοντας πάντα κοινούς στόχους και φιλοδοξίες.

Κρατάω όλες τις όμορφες στιγμές, αλλά και τις δύσκολες, αυτές που μας έφεραν πιο κοντά και δημιούργησαν αληθινές ανθρώπινες σχέσεις. Ευχαριστώ τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Νίκο Σταυρόπουλο, τον Τέλη Ζουρνατσίδη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Τους άμεσους συνεργάτες μου, το σταφ, αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΚΑΕ για την αγάπη και την καλή συνεργασία που είχαμε. Τέλος, ένα ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την αγάπη, τον σεβασμό και την φιλοξενία τους σε εμένα αλλά και στην οικογένεια μου. Να είστε πάντα καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here