Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και μίνι κίτρινο φόρεμα (Photos)


Πιο όμορη και πιο λαμπερή από ποτέ!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα σε ένα μίνι στενό κίτρινο φόρεμα το οποίο έχει συνδυάσει με ψηλοτάκουνα πολύχρωμα πέδιλα.

Την φωτογραφία «ανέβασε» η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως απόψε το βράδυ θα είναι στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» οπού θα μιλήσει για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια διηγείται τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της. Μιλά για τους γονείς της που της έδωσαν πολλή αγάπη και στήριξη, αναφέρεται στην απόφασή της να πάρει μέρος στα Καλλιστεία και στο πώς της άνοιξαν τον δρόμο για μια καριέρα στη μικρή οθόνη.

Επίσης, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές τη γνωριμίας της με τον άνδρα της και περιγράφει τη νέα της καθημερινότητα ως πολυάσχολη σύζυγος και μαμά. Τέλος, εξομολογείται αν της λείπει η τηλεόραση αλλά και τι σχεδιάζει μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ