Ντιμπέιτ: Η μάχη…. των βίντεο. Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με… Μητσοτάκη.

Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας για το ντιμπέιτ, ο “πόλεμος” έχει ξεκινήσει για τα καλά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας!

Μία σου… και μία μου! Το ντιμπέιτ ανακοινώθηκε για την 1η Ιουλίου και ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ έχουν… ξεκινήσει τη μάχη!

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Έφη Αχτσιόγλου, επιτέθηκε στην ΝΔ για το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «κατεβαίνει» σε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα, με την Πειραιώς να απαντά με… Αλέξη Τσίπρα! Εκλογές 2019 – ΝΔ: Με… δήλωση Τσίπρα «απαντά» στην Έφη Αχτσιόγλου για…

Δηλαδή παραπέμποντας σε παλαιότερη δήλωση του κ. Τσίπρα για τα ντιμπέιτ στην οποία επί λέξει αναφέρει τα εξής:

«Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Λίγο αργότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με το… ίδιο νόμισμα, δηλαδή παραπέμποντας σε βίντεο με τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, στο οποίο αναφέρει πως όταν ο Αλέξης Τσίπρας προκηρύξει εκλογές, τότε «θα κάνουμε όσα ντιμπέιτ θέλετε».

Αναλυτικά, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει για το ντιμπέιτ: «Είναι έκδηλη η αμηχανία της ΝΔ. και του κ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ κρύβεται, γιατί φοβάται την προγραμματική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ανατρέξει σε μια προ δεκαετίας δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, από το 2009, μήπως και καταφέρει να κρυφτεί.

Εμείς, πάλι, δεν χρειάζεται να πάμε τόσο πίσω. Παραπέμπουμε στις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, μόλις πριν από ενάμιση μήνα, στις 8/5, όταν, από το βήμα της Βουλής, έλεγε ότι είναι έτοιμος, μόλις προκηρυχθούν εκλογές, όχι μόνο για ένα, αλλά για πολλά ντημπέιοτ με τον πρωθυπουργό….».Δείτε την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here