Φωτεινή Ντεμίρη: «Όταν ήρθε η πρόταση για το «Τoc Toc», πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ» (Photos)


Τη φετινή χρονιά η Φωτεινή Ντεμίρη, επέλεξε να μην κάνει τηλεόραση και να αφοσιωθεί, κυρίως, στο Θέατρο και δη με τρεις διαφορετικές παραστάσεις: τη «Μητέρα του Άγιου», το «Μαριχουάνα στοπ!», ενώ σύντομα θα αρχίσει θερινή περιοδεία με το «Toc Toc».

H ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το «ναι» που είπε στην παράσταση αλλά και για την ηρωίδα της.

«Όταν ήρθε η πρόταση για το «Τoc Toc», πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσουν πολύ οι περιοδείες. Με ξεκουράζουν και με ανανεώνουν. Από την άλλη, είμαι τόσο μανιακή με τη δουλειά, που μου αρέσει να πηγαίνω με την εκάστοτε θεατρική δουλειά σε διάφορους τόπους»

Τι πραγματεύεται το έργο;
«Έξι άνθρωποι συναντιούνται στον προθάλαμο ενός ιατρείου ψυχιάτρου, με τον καθένα να πάσχει από ένα σύνδρομο. Στην αρχή, η επικοινωνία μεταξύ τους είναι δύσκολη, αλλά στη συνέχεια αναγκάζονται να επικοινωνήσουν εφαρμόζοντας από μόνοι τους μία ομαδική θεραπεία. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, αυτής της θεραπείας βγαίνουν σημαντικές αλήθειες για τη ζωή όλων μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι η αγάπη όλα τα γιατρεύει και ηώς όταν δεν κοιτάμε τον εαυτό μας συμβαίνουν θαύματα! Είναι ένα δύσκολο θέμα, όμως ο συγγραφέας το έχει γράψει με χιούμορ και σεβασμό»

Ποια είναι η ηρωίδα που υποδύεσαι;
«Υποδύομαι την Άννα Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα, μία θεούσα που επικαλείται όλους τους αγίους και έχει το σύνδρομο να επαληθεύει ασταμάτητα πράγματα. Δηλαδή συνέχεια λέει ότι «ξέχασα τα κλειδιά μου» και γυρίζει στο σπίτι για να ελέγξει κ.ά. Επιπλέον, έχει το σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας, γιατί αυτή πηγαίνει στον γιατρό όχι για την ίδια και τα τικ της, αλλά για μία φίλη της, που δεν μπορεί να μετακινηθεί»

Έχεις εντοπίσει κοινά στοιχεία είτε με την ηρωίδα που υποδύεσαι είτε με κάποιον από τους άλλους; «Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε στοιχεία από αυτούς τους ανθρώπους που τα έχουν πιο συμπυκνωμένα για να οδηγηθούν στον προθάλαμο του ιατρείου. Δεν μας είναι άγνωστα. Απλά, κάποιοι δεν τα έχουμε σε σημείο που να μας δυσκολεύουν τη ζωή, γιατί αυτοί οι άνθρωποι, πραγματικά, δυσκολεύονται πολύ», λέει η ίδια στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ