“Βόμβα” στην Ισπανία. Παραιτήθηκε ο Λουίς Ενρίκε


Κεραυνός εν αιθρία για την εθνική Ισπανίας. Ο Λουίς Ενρίκε εγκατέλειψε την τεχνική ηγεσία των “φούριας ρόχας” και τη θέση του -πιθανότατα προσωρινά- θα πάρει ο βοηθός του, Ρόμπερτ Μορένο.

“Μεγάλη” εξέλιξη στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, με τον Λουίς Ενρίκε να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία των “φούριας ρόχας”. Ο Ισπανός προπονητής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους γι’ αυτή του την απόφαση, οι οποίοι σχετίζονται με σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (δεν βρέθηκε στον πάγκο της Ισπανίας στα τελευταία δυο της παιχνίδια στα προκριματικά του Euro 2020).

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Λουίς Ενρίκε, την θέση του οποίου θα πάρει σε πρώτη φάση ο βοηθός του, Ρόμπερτ Μορένο.

Να θυμίσουμε ότι ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας το καλοκαίρι του 2018, παίρνοντας τα… ηνία της ομάδας από τον Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος είχε αντικαταστήσει προσωρινά τον Τζουλέν Λοπετέγκι (σ.σ. απολύθηκε πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ