«The 2night Show»:


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλάει τόσο για το παρελθόν όσο και για την γνωριμία της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στη Βερόνα της Ιταλίας. Ωστόσο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου θα ξεγελάσει τον Γρηγόρη όταν ο ίδιος θα χρειαστεί να την μεταφέρει στο μαιευτήριο…

Επόμενη καλεσμένη στο «The 2Night Show» είναι η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αναφέρεται στις σχέσεις που της χρεώνουν κατά καιρούς αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της. Τέλος, θα περάσει και από τις «Μύγες».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται επίσης τον Βασίλη Πορφυράκη, ο οποίος μιλάει ανοιχτά για το πώς κατάφερε σε ηλικία 18 ετών να μεγαλώσει τα τρία μικρότερα αδέρφια του, μετά τον θάνατο της μητέρας του από λευχαιμία καθώς και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του. Τέλος, μιλά και για τη σχέση του με την ηθοποιό, Ματίνα Νικολάου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ