Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Ποιοτικός αντίπαλος η Πλζεν” – Η προτίμηση του για τον επαναληπτικό


Λίγες ώρες μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League, ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τους δευτεραθλητές Τσεχία, ενώ εξέφρασε και την προτίμηση του, για το γεγονός πως ο επαναληπτικός γίνεται στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Μιλώντας στο “Olympiacos TV”ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα την Βικτόρια Πλζεν και δήλωσε ικανοποιημένος που το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Θα συναντήσουμε μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα. Πέρυσι στο Champions League είχε μια πολύ ικανοποιητική πορεία. Η κατάταξη της Τσεχίας είναι υψηλότερη σε σχέση με της Ελλάδας. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιο δυνατή από εμάς καθώς ο πρωταθλητής Τσεχίας πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το προφίλ της Βικτόρια Πλζεν

Επομένως θα έχουμε έναν προκριματικό γύρο πολύ ισορροπημένο. Φυσικά έχουμε την φιλοδοξία να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Όμως θα είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που την τελευταία δεκαετία έχει κερδίσει πρωταθλήματα στην Τσεχία. Γι’ αυτόν τον λόγο αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας πως έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Θα είναι δύο παιχνίδια πάρα πολύ ισορροπημένα. Πρέπει να παίξουμε καλά εκεί και μετά να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας. Εγώ προτιμώ αυτόν τον τρόπο: να παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Γιατί όπως και να έχει ξέρουμε πως ο παράγοντας κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όμως και τα δύο παιχνίδια θα είναι μοιρασμένα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ